Odštevamo…

sreda, 18. avgust 2021

Odštevamo…

Novo šolsko leto se bliža in tema šola postaja vedno bolj vroča. Brez skrbi, v blogu se bomo posvetili tistemu lepšemu delu te tematike.

Novo šolsko leto se bliža in tema šola postaja vedno bolj vroča. Brez skrbi, v blogu se bomo posvetili tistemu lepšemu delu te tematike.😉 V Centru Vič je kar nekaj trgovin, ki ponujajo šolske potrebščine in vse tisto, kar šolarji potrebujejo za čim bolj prijeten skok v novo šolsko leto.

V Mladinski knjigi boste poleg učbenikov lahko izbirali med pestro ponudbo šolskih zvezkov, pisal in ostalih pripomočkov.

Seveda je kar nekaj nahrbtnikov in šolskih torb (tudi takih na koleščkih), tudi popusti ne manjkajo.😊

Moja naslednja postojanka je bila trgovina Bags&More. Malo morje nahrbtnikov in šolskih torb sem našla, tudi takih s prijaznimi, znižanimi cenami.

Pod vtisi odličnih predstav naše košarkarske ekipe sem postala ob široki ponudbi nahrbtnikov, športnih torb, puščic, barvic, zvezkov, ki so označeni s številko 77 in imenom Luka Dončić. Fant, ki pri svojih 22 letih navdihuje tako mlade kot stare.😍

Seveda me je zaneslo tudi k modnim ženskim torbicam, kjer je na policah že nova kolekcija modne znamke David Jones.

Na voljo so različni modeli v črni barvi, v temno rjavi, še posebej lepapa je svetlejša rjava, barva konjaka. Tako veleva napis na etiketi.🤩

Vučko-vih stojnic s copati v Centru Vič ne morete zgrešiti in opazila sem, da je ponudba še večja kot običajno.

Posebej zanimiv je njihov komplet, ki ga sestavljajo: vrečka/nahrbtnik iz blaga, naglavni trak in copati. Kompleti za šolo in vrtec so znižani za -10%, so različnih barvnih kombinacij, z luštnimi fantovskimi ali punčkastimi motivi.

Zlatarna Sterle je na plano poslala novo kolekcijo »Tesa X Zlatarna Sterle«, ki sestoji iz šestih kosov ročno izdelanega nakita iz rumenega zlata. Nekatere kose krasijo beli cirkoni, nakit pa vam lahko izdelajo tudi iz belega ali rdečega zlata. Elegantno kolekcijo so ustvarili v sodelovanju z modno vplivnico Teso Jurjaševič.

Kolekcija je minimalistična, klasična (ogrlica, uhančki, 2 prstana), a tudi ekstravagantna, za kar poskrbi res čisto poseben uhan (»ear cuff«). Manjši, ki obda mečico in večji, ki ga namestimo na zgornji del ušesa. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da se vsi kosi nakita zelo lepo dopolnjujejo in so super za kombiniranje! 👍

Poletje je še tu, prav tako počitnice, pa Drive-in kino, pred vrati je 24. rojstni dan Centra Vič in čeprav ozračje postaja manj brezskrbno, držimo pesti, da nas za vogalom ne čakajo kakšni večji pretresi.✊❤️