»DRIVE-IN FEST«

sreda, 19. maj 2021

»DRIVE-IN FEST«

Kakšna sreča, da je Center Vič obdan s parkirišči. Prav zato lahko že nekaj sezon zapored, v sodelovanju s Kinom Bežigrad, gosti Drive-in dogodke.

Kakšna sreča, da je Center Vič obdan s parkirišči. 🤩 Prav zato lahko že nekaj sezon zapored, v sodelovanju s Kinom Bežigrad, gosti Drive-in dogodke.

Začelo se je z Drive-in kinom, tudi Drive-in kino s kužki smo že imeli, pa Drive-in koncerti in nazadnje Drive-in hitri zmenki. 😍 Pred nami pa je zdaj kar »DRIVE-IN FEST«. 3 dni zapored bo na parkirišču Centra Vič zelo pestro. Začelo se bo jutri, torej v četrtek, s šovom »Trip to Las Vegas«, nadaljevalo se bo v petek s koncertom skupine MI2, zaključili pa bomo v soboto s filmom Umazani ples.

Skratka, ne bo manjkalo zabave, dobre muzike in plesa. Vse tri predstave pa so…pozor...BREZPLAČNE! Pa recite, če tale moj Center Vič ne obvlada! 😉 Vse podrobnosti dogodkov so na voljo na njegovih družbenih omrežjih.

Včerajšnje sončno vreme me je najprej zapeljalo v Mladinsko knjigo, kjer poleg knjig in šolskih potrebščin, ponujajo tudi precej raznolik darilni program. Od ličnih steklenic, vrčev za vodo, kozarcev, skodelic, krožnikov, papirnatih servietov do malih obeskov/ spomladanskih ptičkov iz blaga. Te so še posebej luštni, s pridihom nostalgije.

Rožice so vedno lepo darilo, lepa pozornost. In rožic je v cvetličarni Gardenia vedno na pretek. Z vrtnico je težko zgrešiti. Tokrat so bile še posebej lepih in vpadljivih barvnih odtenkov.

V poslovalnici Sten Time je kar nekaj novosti. Med najnovejšimi kosi sta ura znamke Just Cavalli in prstan iz linije Ti sento.


No, prijazna gospodična Katarina pa mi je nadela najnovejšo Festinino pametno uro. Se ve, zakaj je izbrala tako z rdečim paščkom. Dobra kombinacija z mojo jopo, kajne? 💯

Lisca je svoje obešalnike bogato založila z novimi kopalkami in tunikami.


Med raznolikimi modeli kopalk bo vsaka dama naša kopalke zase, tunike pa jih bodo lepo dopolnile. 🌞

Uf, da ne pozabim…Labod v mesecu maju ponuja -20% popust na čiščenje bund in plaščev. Menda jih tja do jeseni ne bomo več potrebovali. 😀

V pričakovanju lepega vremena in toplih večerov, ko bo na parkirišču Centra Vič moč zavibrirati v ritmu glasbe, plesa ter prijetnega in sproščenega vzdušja, vas lepo pozdravljam! 💛