Zadnji letošnji!

sreda, 30. december 2020

Zadnji letošnji!

Zadnji letošnji obisk Centra Vič, zadnji blog letos. Nekatere trgovine so ponovno zaprle svoja vrata, a frizerski salon DOK obratuje.

Zadnji letošnji obisk Centra Vič, zadnji blog letos. Nekatere trgovine so ponovno zaprle svoja vrata, a frizerski salon DOK obratuje. Moja frizurca ob obisku ni bila niti najmanj zgledna in v normalnih okoliščinah bi preverila, če so v salonu kakšne proste roke in se prepustila razvajanju. A, ker vse poteka ob doslednem upoštevanju ukrepov, se je potrebno na »obdelavo« las naročiti vnaprej.

Trgovina Biotopic se je v Centru Vič že dodobra usidrala in, če še iščete praznična darila, boste tu zagotovo našli kaj primernega, predvsem pa zdravega in naravnega. Povrh vsega pa so pripravili tudi celo vrsto izdelkov po ugodnješih cenah, zato le preverite njihov plakat zdravih popustov.😊

dm drogerie markt je moja skoraj redna »letalska linija«, kadar sem v Centru Vič.😉 Tudi tu boste našli kakšno lepo darilce. Recimo luštne bleščeče obeske s prazničnimi motivi: praznična jelka, zvonček, sneženi mož.

Nove v ponudbi so dišeče sveče Woodwick, ki so na voljo v različnih velikostih, oblikah ter vonjih. To so tiste dišeče sveče, ki ob gorenju prasketajo kot ogenj. Kot, da bi imeli doma en tak mini kaminček. Dišijo pa preverjeno zelo lepo.

V četrtek, torej jutri, lahko obiščete Eko tržnico in si privoščite kakšno domačo dobroto za zadnji dan letošnjega leta.

Obnovljeni Hood Burger je v zasneženem zimskem večeru izgledal pravljično. Še vedno za vas pripravljajo vse njihove dobrote, ki jih lahko naročite in vzamete za s seboj.

In kaj, dragi moji ljudje, zapisati za konec zadnjega letošnjega bloga? Leto 2020 je naša življenja obrnilo na glavo, ni prizanašalo in, če bi obstajala možnost, bi ga najverjetneje večina nas kar preskočila. A želim verjeti, da lahko vsak od nas v minulem letu najde lepe in navdihujoče trenutke.

Dobro nam bo delo, če se jih v zadnjih dnevih leta spomnimo in jih obudimo. Iz dna srca želim vsem, da najdete tisto čarobno lučkico, s pomočjo katere boste močni zakorakali v novo leto.💪

Naj bo 2021 prijaznejše do vseh nas, mi pa ostanimo prijazni drug do drugega.

SREČNO IN ZDRAVO!!!❤️❤️❤️