​  Rdeči petek!❤️

sreda, 12. februar 2020

​ Rdeči petek!❤️

Valentin je Center Vič obarval rdeče.

Valentin je Center Vič obarval rdeče. V samem središču je valentinov kotiček, opremljen z velikim srcem, ki služi kot kulisa za slikanje. Okrasne rdeče blazine v obliki srčkov so še dodatno polepšale klopco okoli fontane in že čakajo na »Valentinove hitre zmenke«, ki se bodo v Centru odvijali ta petek med 17. in 19.uro.

Srčki so pristoni vsepovsod. V Deichmannu sem našla luškano belo torbico s svetlečim srcem, pa tudi superge. Lušten par, kajne?

281-11.jpg#asset:12541:blog
Na stojnici Vučko copati boste poleg ugodne valentinove ponudbe dveh parov copat, našli tudi živo rdeče copate s srčkom in napisom »zate«.

281-1.jpg#asset:12542:blog

V Bags&More so prav tako en kotiček ovili v rdečo, v srca. Skodelice, blokci, beležke, celo kremice za roke, serviete, tekoče milo za telo, čajnik…

281-2.jpg#asset:12538:blog

Lisca je svojo novo kolekcijo spodnjega perila obarvala črno in rdeče. Kosi s premišljeno dodelanimi detajli so zelo elegantni, ženstveni in strastni. Ker je rdeča trenutno zelo »in«, pa so k rdečemu ženskemu spodnjemu perilo dodali še moške spodnje hlače v isti rdeči barvi.

281-10.jpg#asset:12539:blog

A to ni vse od novosti, saj so na obešalnike že prispele tudi nove kolekcije kopalk.

281-9.jpg#asset:12540:blog

Pa še to: do tega petka, do 12. ure imate čas, da sodelujete v nagradni igri, ki jo je za vas pripravil Center Vič v sodelovanju z Lisco. Pokukajte na Facebook stran Centra Vič in preverite, kako preprosto je sodelovati v nagradni igri, ki vam lahko prinese komplet Liscinega spodnjega perila po vaši izbiri.

V Mladinski knjigi tudi srčki na pohodu. Skodelice, flaške, kozarci…

281-6.jpg#asset:12543:blog

Privabile pa so me številne duhovne knjige, čeprav do zdaj niso bile med mojimi ožjimi izbrankami. Izbor knjig tujih in domačih avtorjev je pester.

281-8.jpg#asset:12544:blog

Knjige za duhovno rast, za uravnoteženo življenje, za obvladovanje stresa, za odkrivanje notranjega miru, o tišini, čuječnosti…in knjigi Modrost volkov in Modrost starih psov.

281-7.jpg#asset:12545:blog
Slednja čaka, da se ji posvetim. Ni dvoma, zakaj. 😉🐶❤️