Center popustov in novosti

sreda, 15. julij 2020

Center popustov in novosti

Darilni boni so darilo, s katerim ne moremo zgrešiti. Kolekcije kopalk kot tudi spodnje perilo zaznamujejo popusti, do kar -50%.

Darilni boni so darilo, s katerim ne moremo zgrešiti. Na voljo so tudi v Lisci. Kolekcije kopalk kot tudi spodnje perilo zaznamujejo popusti, do kar -50%.

Med ženskim spodnjim perilom lahko izbirate med bolj nežnimi barvami: svetlo morda, roza in bela. Med močnejšimi barvami pa izstopata rdeča in črna.

Liscine kopalke je vedno moč dopolniti tudi s kako luštno tuniko, ki jih imam tudi sama zelo rada.

V Socks-u je prav tako na voljo veliko kopalk po znižani ceni. Sploh zanjo. Med novimi kolekcijami kopalk še posebej izstopajo modeli, ki so v modni zeleni barvi. No, dame, ki so rade še posebej šik, pa se bodo po plaži sprehodile s poletnim klobukom in torbo. Oboje bo najmanj tako usklajeno kot duet na sliki…v bež barvi, z dodatki v živo rdeči barvi. Nobel, ni kaj. Priznam, jaz nisem za te stvari, ker že nekaj let dopustujem v »izolaciji« in tam to res ni potrebno.😉

Poletni natikači so naslednji nujni izbor za poletje. Kako so se mi mnogo let nazaj zdeli natikači z enim širokim paščkom smešni in prav nič moderni. Še posebej tisti s tremi črtami, ki so tej obutvi pomojem orali ledino.😊 Kdo bi si mislil, da bodo kdaj postali tak modni hit.

In lej ga zlomka, zdaj so mi »šlape« še bolj všeč kot običajne japonke, na katere sem prisegala toliko let. Izbor natikačev je v Deichmann-u velik in med njimi boste našli tudi Adidasove.😉 Nekateri modeli so bolj športni, drugi pa bleščeče nobel.

Če rečem, da so v vseh trgovinah Centra Vič na pohodu popusti, potem lahko rečem, da trgovina Okaidi od popustov poka po šivih.

Res ogromno lepih stvari je zdaj moč kupiti tudi po polovičnih cenah, prav tako pa so že prispele tudi nove kolekcije.

V Okaidiju vedno poskrbijo za lepe kombinacije oblačil in obutve. Že »narjene« kombinacije pa oljašajo izbiro.😉

Drage »blogobralke«, dragi »blogobralci«, vi pa si naredite čimlepše poletje in počitnice. Letos se bomo morali večinoma poslužiti prilagojenega programa, ampak saj znamo tudi to!!! 😊💪🌺❤️