Z novimi (m)očmi v september

sreda, 4. september 2019

Z novimi (m)očmi v september

Smo povsem na začetku šolskega leta in nahrbtniki so gotovo zelo aktualni.

Smo povsem na začetku šolskega leta in nahrbtniki so gotovo zelo aktualni. Še posebej, če jih je moč nabaviti s popustom. In v Bags&More je izbor nahrbtnikov tako velik, da jih vseh niti nisem mogla ujeti v objektiv.😉

258-1.jpg#asset:11426:blog

Našla sem tudi »nahrbtničke« za najmlajše, z luškanimi motivi za dečke in deklice.

258-3.jpg#asset:11425:blog

Ni šlo, da ne bi opazila torb Reisenthel. Te so res zelo praktične, s številnimi predalčki pa so tudi zelo pregledne. Povem iz prve roke. Nove barvne kombinacije so, za razliko od prejšnjih, bolj umirjene. Kombinacija sive in črne je top!

258-5.jpg#asset:11432:blog

Tokratna izbira meseca v cvetličarni Gardenia je kurkuma. Že velikokrat sem prejela ta cvet v dar, a se meni, nevednici, niti sanjalo ni, da je to kurkuma. Začimbo pa imam na zalogi in zdaj končno vem od kod izvira. Cvetovi imajo poseben, a prijeten vonj in imajo obliko trobente. Lahko so različnih barv…roza, oranžni, vijolični, beli ali rumeni. Lepa rož'ca!

258-4.jpg#asset:11427:blog

V Sten time mi prijazna gospodična z veseljem razkaže vitrino, ki jo krasi nova linija nakita… verižice, zapestnice, obeski in ure znamke Julie Julsen.

258-7.jpg#asset:11428:blog

Vsak kos s simbolno močjo življenja, saj celotno linijo krasi ali drevo življenja ali pa roža življenja. Zelo, zelo šik!

258-2.jpg#asset:11429:blog

No, za konec pa še tja, kjer tako lepo skrbijo za moje oči, za moj vid.😍 V Optiko Aleksandra. Predolgo sem že ugotavljala, da bi nujno potrebovala še ena korekcijska očala. Tista doma, znamke Ana Hickmann so tako posebna, da mi jih je škoda nositi naokoli.😉 Druga bi lahko bila bolj preprosta, predvsem pa manj robustna, da v torbici ne bi zavzela preveč prostora. Še posebej, če bi jih hranila v mehkem etuiju. In tako bi imela ena očala stalno pri roki tudi, ko bi se potepala naokoli in se ne bi več mučila brat deklaracij na izdelkih ali pa recimo jedilnih listov, hihihi.

Pa so me v Optiki Aleksandra prijazno presenetili in me oskrbeli z očali, ki imajo pravo dipotrijo, pravo dimenzijo, luštno obliko, za povrh pa so v barvi ljubezni in v mehkem etuiju. Vesela!!!🙏❤️