Vse najboljše, Center Vič!

sreda, 25. september 2019

Vse najboljše, Center Vič!

Centrov 22. rojstni dan je uspel!

Centrov 22. rojstni dan je uspel! Čeprav tokrat nisem bila fizično prisotna, sem vse skupaj pozorno spremljala preko FB objav in Instagrama. Igralo se je, pelo, plesalo, predvsem pa smejalo. Kot se za praznovanje rojstnega dne spodobi. Dragi Center, še na mnogo let! ❤️

Praznovanje Centra je pospremila tudi otvoritev poslovalnice T-2. Oranžna je lepo zasijala med Labodom in UR.COm…ne le zaradi barve in sveže podobe, temveč predvsem zaradi storitev in ponudbe, ki bo marsikomu prišla prav.😊

261-4.jpg#asset:11771:blog

V Modiani so pridne roke skrbno razporejale nove kose oblačil. Povsem frišna je ponudba Modianine znamke Montecristo. Luškan črn trenčkot je kot nalašč za malce hladnejše in deževne dni. Svetleč dodatek v obliki srčka je pravzaprav obesek, ki je tule prav posrečeno uporabljen na zadrgi in črn plašček lepo popestri.

261-5.jpg#asset:11772:blog

Tudi modna znamka Olsen je opremljena z novimi kosi oblačil, med katerimi sem prav tako našla temno moder plašček za jesenske dni. Veliko lepega je prišlo na police in na obešalnike!

261-1.jpg#asset:11773:blog
V trgovini Diversity prevladujejo barve bordo, petrolej zelena in taka posebna, malo bolj jesenska rumena.😉 Krila so daljša in plisirana, tunike, bluzice in puloverji pa večinoma ohlapni in komot.

261-2.jpg#asset:11775:blog
In k tem se lepo podajo tudi luštne ogrlice, ki jih v Diversitiy-u lepo skombinirajo z oblačili.

261-31.png#asset:11778:blog

Vonj me zapelje še v Restavracijo Interspar, kjer pestra ponudba zagotavlja, da prav vsak najde jed po svojem okusu. Kmalu pa bo tu na svoj račun prišla tudi študentska mladina, ki bo imela vsak dan na voljo kar 12 menijev za samo 2,93 EUR.

261-6.jpg#asset:11774:blog
Ah, daleč so moja študijska leta…😉😊