»V drive-in kino s kužkom«

sreda, 3. julij 2019

»V drive-in kino s kužkom«

Čisto po pravici povem…Center Vič me vedno spravi v dobro voljo.

Čisto po pravici povem…Center Vič me vedno spravi v dobro voljo. V njem se preprosto počutim prijetno in domače. Če je stvar, ki jo potrebujem na voljo v centru, jo bom zagotovo kupila prav tu.
Zato se za začetek podam v Tomas sport.

Natikačev je v tem času vedno dovolj na zalogi. Dobim pravo velikost za enega od mojih dveh fantov in izberem kar rdečo barvo. Rdeča je letos modna tudi pri moških, poletnim športnim šlapam pa živa barva prav paše. Všečne so tudi Adidasove svetlikajoče ženske šlape brez tipičnih treh črt. Izbirate lahko med dvema modeloma, na beli ali črni osnovi.

249-2.jpg#asset:10977:blog

Podam se še v Bags&More. Police so polne in ni se za bati, da prav vsak ne bi našel kaj zase. Mene za začetek odnese direktno do Luke Dončiča. Tam stoji, ves velik in košarkaško razpoložen. Brez dvoma smo vsi navdušeni nad njegovimi uspehi. Človeku kar srce zaigra, da je prav mladenič iz te naše male deželice tako zelo uspešen onkraj luže. No, pri nas ima celo linijo šolskih potrebščin…nahrbtnike, športne torbe, zvezke, pisala, puščice, vrečke za copate…vse je v znamenju Luke Dončiča. Luka Magic!💪😊

249-1.jpg#asset:10978:blog

Sove so mi pri srcu…so simbol skrivnosti, magije, modrosti in učenosti, meni pa so predvsem zelo simpatične. In dva mala nahrbtnika s podobo sove sta me v Bags&More navdušila, saj sta res ljubka.😉

Screen-Shot-2019-07-03-at-10.32.08.png#asset:10979:blog

Z veseljem pa napovedujem tudi ekskluzivno dogodivščino, ki se bo na parkirišču Centra Vič odvijala to nedeljo. Drive-in kino bo 7. 7. zaživel v duhu in družbi naših najboljših prijateljev, kužkov. Film 101 dalmatinec si boste lahko gledali iz svojega avta v družbi kosmatinca. A to ni vse…tam bodo že od popoldneva tudi stojnice.

Podjetje IRIS vam bo predstavilo odlično hrano za kužke Natures Menu (Chilly ni kar tako njihova ambasadorka, ima namreč zelo izbran okus!), True Hemp in Forthglade.

Potekalo bo profesionalno fotkanje kužkov, graviranje imen vašega kužka na ploščico, ki jo obesimo na pasjo ovratnice. Ključavničstvo UR.CO je tudi za našo Chilly izdelal dve taki ploščici.

Aja, vsi pasji obiskovalci kina pa bodo prejeli vrečke presenečenja. Pred pričetkom filma pa vam bom tudi jaz zapela nekaj znanih slovenskih pesmi. Lepo bo. Le vreme naj zdrži. Držimo pesti in tačke, pa bo!!!😊❤️