Težka je manekenska…

sreda, 10. julij 2019

Težka je manekenska…

Vreme ga resno biksa.

Vreme ga resno biksa.😕 »Kosmatega drive in kina« in spremljajočega programa tudi minulo nedeljo ni bilo mogoče izpeljati. Prestavili smo ga na to soboto, 13.7. in srčno upam, da bo nebo brez sivih oblakov, brez dežja in brez grmenja. Držimo pesti, ker se nam obeta zares luškano druženje.😊

dm je trgovina, v kateri mora človek vedno kaj nabaviti.😉Jaz sem tokrat potrebovala odstranjevalec laka za nohte in novo pilico. Na sprehodu skozi trgovino sem ugotovila, da je ponudba krem, olj, losjonov, sprejev za zaščito pred sončnimi žarki in negovalne kozmetike za po sončenju zares velika. Še posebej pa je mamljiva ponudba kozmetike Afrodita. Ob nakupu dveh izdelkov, ki jih najdete na njihovi »stalaži«, boste punce v dar prejele japonke.💪

250-1.jpg#asset:11028:blog

V trgovini Socks so vedno aktualne take in drugačne nogavice, a ta čas je velika izbira lepih oprav za na plažo. Tunike so med mojimi najljubšimi poletnimi kosi…za slikanje sem izbrala dve, ter jima dodala še torbo in klobuk.

250-2.jpg#asset:11029:blog

Ne bo pa odveč, če vam povem, da je izbira tako ženskih kot moških kopalk ogromna, povrh vsega pa so kopalke (tudi take iz nove kolekcije) že opremljene s popusti do -40%!

250-3.jpg#asset:11030:blog

Če je bila v trgovini Socks v prevladi modra barva, sem se v trgovinici Diversity zagledala v vojaško zeleno barvo. In te je res veliko. »Ni, da ni!« bi lahko rekli.

250-4.jpg#asset:11031:blog

Spet sem pozirala v dveh opravah, a tokrat iz trgovine nisem mogla le s fotkami, saj sem si podobno krilo želela že kar nekaj časa. Kombinacija za domov je bila bela majica z leve slike (s srebrnim srčkom) in krilo (krajše) z desne slike. Frajersko piko na i pa za moj okus dodajo ravno adidaske.
A si lahko predstavljate, da se tokrat nisem ustavila na kavi?!😉😏