»Prehitimo praznike«

sreda, 20. november 2019

»Prehitimo praznike«

Chipolo!!! Vam je kaj znano?

Chipolo!!! Vam je kaj znano? No, jaz sem za napravico, ki je plod slovenskega znanja, izvedela včeraj, ko sem se pomudila pri ključavničarskih storitvah UR.CO. Tam sem dobila prijazne informacije o majhni napravici z imenom Chipolo. Iskalnik predmetov, s pomočjo katerega zlahka in hitro najdeš založeno stvar.

Vsak od nas kdaj išče ključe, denarnico, telefon…ni res? Sama preizkušam Chipolo classic, ki izgleda kot nekakšen žetonček (moj je rdeč). Pripela sem ga na ključe. Potem sem v telefonu poiskala aplikacijo Chipolo, jo prenesla in sledila navodilom, ki so zelo enostavna, jasna in razumljiva. Pa sem ključe nekam »skrila«, na telefonu v aplikaciji pritisnila »pozvoni«, Chipolo se je začel oglašati in me pripeljal do ključev. 😊

269-3.jpg#asset:12098:blog

Super, deluje v stilu: pripni, pozvoni, najdi! Preverite na spletni strani www.chipolo.net, kaj vse ponujajo tri različice iskalnika Chipolo in kakšne so možnosti pri uporabi, ker jih je nemogoče omeniti v enem blogu. Res krasna napravica! 💪

V Lisci je na voljo nova elegantna kolekcija spodnjega perila v beli, rdeči in črni barvi.

269-4.jpg#asset:12099:blog

Zelo lepa pa je tudi kolekcija nežno roza barve. Ampak to je le del ponudbe v bogato založeni Liscini trgovini.

269-1.jpg#asset:12100:blog

Nežno roza barva je prisotna tudi v cvetličarni Gardenia. Izbor meseca novembra je velikocvetna krizantema, za katero je najbolj tipična barva rumena, saj jo nosi že v imenu. A tale nežno roza ji zelo pristoji. Krizanteme so nasploh zelo popularne, menda so v svetovnem merilu takoj za vrtnicami.

ag269-2.png#asset:12101:blog

V Tomas Sportu sem poslikala ponudbo za moške. Pestra je izbira športne obutve za hladnejše dni in obutve za tiste prave zimske razmere.

269-8.jpg#asset:12102:blog269-6.jpg#asset:12103:blog

Nadvse luštkana pa sta dva modela športne obutve za otroke v rumeno/črni kombinaciji. Popusti? O, ja, tudi te boste našli!

269-7.jpg#asset:12104:blog

Za konec pa še pomembno obvestilo: Radio Ekspres in Center Vič sta se odločila, da vam polepšata nakupe z nagradno igro…odpiranje okenc predprazničnega koledarja, za katerimi se skrivajo Desetaki. Jupi!

DESETAK-alenka-godec.png#asset:12105:blog

K sodelovanju se lahko prijavite na spletni strani www.radioekspres.si, jaz pa vam želim veselo odpiranje okencev in čimveč Desetakov! 😊