Centrova terapija

sreda, 20. februar 2019

Centrova terapija

Glavobol je naredil svoje in namenoma sem se v Center podala precej pozno zvečer...

Glavobol je naredil svoje in namenoma sem se v Center podala precej pozno zvečer, da bi imela več možnosti priti hitro na vrsto pri frizerju.

Ker paše, da ti na tak dan nekdo dobro zmasira lasišče. Pa se je izkazalo, da je bila moja odločitev prava, saj sem v Dok-u dobila točno tisto, kar sem krvavo potrebovala!😊

Razvajanje je naredilo svoje in dosti lažje sem se sprehodila po mojem Centru. Trgovinica Diversity je dobro založena z novimi kosi, med katerimi sem opazila precej takih z živalskim vzorcem.

Meni tako ljube ohlapne tunike pa kar kličejo po pomladi, pravzaprav kar po poletju. Model v beli in koralno rdeči je še posebej všečen.

230-2.jpg#asset:10067:blog

Novosti so tudi na policah otroške trgovinice Okaidi in prav neverjetno je, kako pestra je izbira zares luštnih oblačil.

230-5.jpg#asset:10072:blog

Tokrat me je najbolj očarala prikupna jeans jaknica za punčke.

230-10.jpg#asset:10069:blog

Prejšnji teden je imela Vučko-va stojnica družbo, zdaj ponovno kraljuje sama.

230-11.jpg#asset:10073:blog

Takih in drugačnih copat je ogromno, jaz pa sem bila ob tokratnem obisku očitno razpoložena bolj rozasto.😉

230-7.jpg#asset:10070:blog

In kot taka sem tudi v Tomas sport-u takoj opazila 2 roza različici superg New balance/model 574. Sicer imam ene rozaste, ampak so že malo »utrujene«…saj razumete, kaj mislim, kajne?😉

230-6.jpg#asset:10071:blog

Aja, tudi kavo (op.brezkofeinsko) sem popila in malo umirila misli, ki imajo v zadnjih mesecih »žurko« v moji glavi. Pred velikimi izzivi je vedno tako, življenje pa tako ali tako vedno in vsakomur pokaže vse svoje plati. Od umirjenosti do turbolence.

A kot pravi afriški rek: «Mirna morja ne dajo prekaljenih mornarjev«.❤️