Center Vičiračara

sreda, 30. oktober 2019

Center Vičiračara

Ob prihodu na parkirišče Centra Vič takoj opazim, da je Vrtnarija Kocjančič pojačala svojo ponudbo in dodobra zapolnila svoj prostor z raznolikimi krizantemami.

Ob prihodu na parkirišče Centra Vič takoj opazim, da je Vrtnarija Kocjančič pojačala svojo ponudbo in dodobra zapolnila svoj prostor z raznolikimi krizantemami. Temno vijola, roza, oranžne, bele, rumene…ni, da ni!😊

Tudi v Gardenii so dobro pripravljeni na 1. november, Dan spomina na mrtve. Pripravili so krasne aranžmaje. Ikebane različnih oblik in velikosti. Da spomnim, na vse lončnice pa s kuponom ugodnosti še vedno velja 30% popust.

266-3.jpg#asset:12013:blog

Medsezonski popusti so pridrveli tudi v Tomas Sport. Popusti do -30% vključujejo celotno ponudbo v Tomas Sportu. Ogromno je superg, a je na voljo tudi že tista prava zimska obutev. Se splača preveriti.

266-5.jpg#asset:12010:blog

Oglasim se tudi v trgovini dm drogerie markt, saj tam praktično skoraj vedno opravim kak nakup. Pa sem se zagledala v res lepo stojnico z izdelki za nego las. Lepa embalaža, a tudi vsebina ni od muh.

Gre za linijo Balea Glowing Moments…izdelki za nego las, ki vsebujejo marula olje. Le to naj bi imelo zelo močne regenerativne in vlažilne lastnosti tako, da bodo izdelkov še posebej veseli lasje kot so moji. Suhi in poškodovani. Biti blondinka pač terja svoj davek.😉😊

266-4-dm.png#asset:12011:blog

V Čajnici Sir Winston sem si tokrat privoščila naravni pomarančni sok in ob tem še enkrat pregledala kupone ugodnosti, ki jih lahko izkoristite vse do 3.novembra!

266-7-kuponi.png#asset:12012:blog

Ob tem pa ne pozabite, da bo Center Vič zaprt tako 31.10. kot tudi 1.11.

266-6-cas.png#asset:12017:blog

Ogledala sem si tudi kotiček, kjer so potekale ustvarjalne delavnice. So mi mentorice zaupale, da je bil obisk nor, ustvarjalna vnema otrok prav tako.💪 No, saj zato pa kotiček izgleda tako čarovniško lepo!

Brezove metle tu, brezove metle med suho robo iz Ribnice. Ker nimam vrta, da bi z brezovo metlo pometala odpadlo cvetje ali ravnala krtine, bi jo morda lahko uporabila za nočni (iz)let »nevemkam«!😉 Dvojni praznični pozdrav vam pošiljam! ❤️❤️