Celodnevna akcija

sreda, 6. marec 2019

Celodnevna akcija

Sem ter tja se moji pevski nastopi zgodijo tudi ob dopoldnevih, popoldnevih…kot včeraj.

Sem ter tja se moji pevski nastopi zgodijo tudi ob dopoldnevih, popoldnevih…kot včeraj. Po nastopu in druženju sem se podala še proti Viču. V Center seveda. Ne sicer lačna kot volk, malo pa že, saj sem se na pogostitvi po nastopu pregrešila res le za eno pikico. Prvi postanek torej: Restavracija Interspar.

Po celodnevni akciji sem želela pojesti nekaj toplega in prav uživala sem v prijetnem objemu restavracije. Joj, samo še postelja je manjkala, hihi.

Z malo bolj umirjenim korakom se odpravim po Centru.😉 Najprej v Modiano, kjer je veliko novega. Betty Barclay ponuja nove kose oblačil, najbolj vpadljive so črtaste bluzice, jopice, majice. Tudi novi kosi znamke Lee Cooper so napolnili Modianine police…velika je izbira jeansa in luštnih majic s kratkimi rokavi.

232-5.jpg#asset:10097:blog

Zelo fletna pa je prehodna ženska bundica znamke Tommy Hilfiger z zanimivim vzorcem v tipičnih Hilfigerjevih barvah…temno modra v kombinaciji z belo in rdečo.

Lisca je neverjetna in tedensko prekipeva od novosti. Tokrat sta novi dve kolekciji spodnjega perila. Ena v temno modri, druga v črni barvi.

232-7.jpg#asset:10098:blog

Zapičim se tudi v dve črni bluzici, tuniki iz viskoze. Ena krajša, druga daljša, obe pa kombinirani z belimi detajli.

232-1.jpg#asset:10099:blog

Da ne pozabim na kopalke…prve so že tu!😊

232-2.jpg#asset:10100

Ura je bila že pozna, Centrov utrip se je umirjal, a je moral biti čez dan precej živahen. Kot se za pustni torek spodobi. Marec bo še zabaven in ustvarjalen. Že to soboto, 9.3., se med 10. in 13. uro otroci lahko udeležijo Gregorjeve delavnice.

Marec je tu…živele ženske!😍💪