Čas drvi…

sreda, 6. november 2019

Čas drvi…

Že vsaj 2 meseca sem nestrpno čakala na planerje za leto 2020.

Že vsaj 2 meseca sem nestrpno čakala na planerje za leto 2020. »Nune v akciji« smo namreč dobesedno veliko v akciji in novi termini kažejo na to, da bo tako tudi naslednje leto. In prihajajoče termine si je treba zapisati. Zapisati, ja. S kulijem, v planer, na papir. Da je črno na belem!😉

Telefona v te namene ne uporabljam, sem pač »old school« dekle. Lahko si mislite, kako sem se razveselila, ko sem v Mladinski knjigi zagledala kar lepo kopico planerjev v različnih barvah. Takih, ki v torbici ne zasedejo preveč prostora, a so kljub temu pregledni.

Moj mora imeti tudi mehke platnice. No, ta, ki sem ga izbrala je še posebej praktičen. Na levi strani vseh 7 dni tedna, kamor bom lahko vpisala obveznost(i) za določen dan, na desni pa prazen list, kamor si bom lahko še kaj pribeležila. Sem bila vesela kot radio!!!

In tako vesela sem zavila v Neo cafe in si privoščila specialiteto, ki sem jo natančno opisala mladi gospodični…običajna kava z mlekom, le v večji skodelici (ali kozarcu 😉)…da je dovolj prostora še za eno kepico vanilijevega sladoleda. A veste, kako je to dobro?!😊

267-4.jpg#asset:12023:blog

V Zlatarni Sterle se je vedno luštno ustaviti. Tokrat je padla odločitev, da predstavimo nekaj kompletov verižic in uhančkov, ki jih krasijo večni diamanti…najtrši, naravni dragi kamni, ki močno lomijo svetlobo.

267-2.jpg#asset:12025:blog

Izbiro velikosti diamantov lahko pri skoraj vseh modelih prilagodijo strankinim željam. Oblika obeskov na verižicah seveda soupada z obliko uhančkov. No, moji zmagovalni kombinaciji pa smo dodali še prstan. Lepo, kajne?

267-5.jpg#asset:12024:blog

Za konec se ustavim še v Optiki Aleksandra. Moje sončne »raybanke« je bilo treba malo priviti (hvala!), mimogrede pa sem si za vse športne duše ogledala pestro paleto sončnih športnih očal znamke Oakley. Izbranke na fotografiji so menda še posebej kvalitetne. Očala imajo polarizirana stekla, so lahkotna in se dobro prilegajo obrazu.

267-6.jpg#asset:12026:blog

Pa še tole obvestilo: Lisca si je vzela čas za moške s posebno ponudbo 3 za 2, ki velja za nakup moškega perila in pižam. Akcija bo trajala vse do 17.11.💪

Screenshot-2019-11-05-at-17.00.35.png#asset:12028:blog

November je že in ravno včeraj mi je prinesel dve petki. V osnovni šoli bi se ju bistveno bolj razveselila!😉😏😍