»Ples« po Centru

sreda, 18. april 2018

»Ples« po Centru

Verjemite mi, po nedeljskem plesnem izzivu in po nekajdnevnih intenzivnih pripravah na mojo plesno točko v oddaji Zvezde plešejo, sem komaj čakala, da pride nov teden in moj obisk Centra.

Verjemite mi, po nedeljskem plesnem izzivu in po nekajdnevnih intenzivnih pripravah na mojo plesno točko v oddaji Zvezde plešejo, sem komaj čakala, da pride nov teden in moj obisk Centra. Ker sem vedela, da bo takrat že vse mimo, da bo moja glava končno osvobojena ponavljanja plesnih korakov in koreografije.😉

Pa še kar dobro se je končalo in povem vam, da je bila to sicer naporna, a krasna izkušnja. Ni mi žal!!!

No, pa pojdimo k mojemu »plesu« gor in dol po Centru. Nujno sem morala najprej v kiosk, saj je izšla nova številka revije Gloss. Urednica revije Tea Hegeduš, ki sodeluje tudi s Centrom Vič, me je povabila, da s Chilly pozirava za rubriko »Znani in njihovi mešančki«. Nisem mogla dočakat, da pridem domov, zato sem hitro poiskala prosto mizico v Čajnici Sir Winston, naročila naravni pomarančni sok in prelistala revijo. O, kako luštna fotka! Chilly, fotomodel…negovana, nikoli lačna ali žejna in predvsem zelo ljubljena…ob pogledu na fotko se mi kar milo stori, ko pomislim, da so to bitjece čisto majceno našli zapuščeno v gozdu. Srečen konec, vse dobro!

Še vedno se me drži rumena barva, zato v Bags&More preverim, če je v ponudbi kaj rumenih torb. No, seveda najdem celo vrsto torb v sončni barvi in nekaj mi pravi, da si bom morala eno izbrat tudi zase.

186-5.jpg#asset:8111:blog

Iz sosednje Modiane pa mi že na daleč maha sončna in nadvse lahkotna jakna s kapuco. Luštna, kajne?

186-3web.jpg#asset:8112:blog

Rumena je očitno v moji podzavesti tudi, ko vstopim v trgovino DM. Šele, ko pridem na blagajno in zložim izbrane izdelke na pult, ugotovim, da je vse rumeno. Robčki v lepi rumeni embalaži, dišeča svečka in osvežilec zraka. Noro!

186-1.jpg#asset:8114:blog

V Tomas sportu se ustavim, da nabavim komplet »Sneaky cleaning kit« za čiščenje Adidas-ovih superstark in superg New balance. Deluje. Preverjeno! Pogledam še malo po trgovini…tudi rumene superge imajo, ampak jaz čakam rumene New balance-ke!😊

186-2web.jpg#asset:8113:blog

Hm, morda je bilo rumene vseeno kanček preveč in tako v butiku Diversitiy le to »presekam« z nakupom živo roza lahkotne rutke z belimi pikicami!

186-7.jpg#asset:8115:blog

Čakaj, čakaj, a je to res, kar vidim zdaj na fotki? Da se tam v skrinji z ruticami skriva…rumena s pink pikami???😉😊