Odštevamo!

sreda, 19. december 2018

Odštevamo!

Današnji blog prinaša nekaj rdečih, nekaj bleščečih, pa tudi sladkih utrinkov...

Današnji blog prinaša nekaj rdečih, nekaj bleščečih, pa tudi sladkih utrinkov. Kot se za december spodobi.😊

Mladinska knjiga ponuja praznične knjige, ki so lahko lepo darilo »Praznična miza«, »Božična knjiga«, »Kruharije in cukrnije«...No, na moji nočni omarici je »na čakanju« malce drugačna knjiga…roman Bronje Žakelj »Belo se pere na devetdeset«. Med novoletnimi prazniki, ko se stanje umiri, pride na vrsto.

221-3.jpg#asset:9436:blog

V Sportini prevladujejo topli plašči in bunde. Večina jih ima kapuco z umetnim krznom. Tako na ženskem kot na moškem oddelku je izbira zares velika. Na ženskem oddelku me je v oči »zbodel« luškan plašček v krasni rdeči barvi. A tudi na moškem oddelku boste našli bundo v rdeči barvi.😊

221-7.jpg#asset:9437:blog

V Deichmann-u se lahko opremite za najdaljšo noč v letu. V moj ožji izbor sta prišli dve živahni pisemski torbici…obe svetleči in s pridihom rdeče barve. Popust naredi ceno še bolj mamljivo.

221-4.jpg#asset:9438:blog

Med nobel sandalci sta mi v oko padla dva modela in sicer v zlati in v rdeči barvi. Če ste moje sorte in se po nošnji petk rade preobujete v kaj bolj udobnega, so superge s svetlečimi detajli zadetek v polno. Že od nekdaj se mi zdi frajerska oprava kombinacija suknjiča, kavbojk in recimo svetlečih superg. Pa še nogice ne bolijo!💪

221-5.jpg#asset:9439:blog

Naslednje dva tedna bosta praznična in tak bo tudi delovni čas Centra Vič. 24. 12. in 31. 12. bo Center odprt med 8. in 17. uro, zaprt pa bo 25. 12. in 26. 12. ter 1. 1. in 2. 1. 2019.

spar-delovni-cas.png#asset:9441:blog

Želim vam lep in miren božič! Naj namesto petard in raket odmevajo pesmi in smeh…in naj žarijo obrazi!😍