Naj bo pravljično!

sreda, 5. december 2018

Naj bo pravljično!

Miklavž je prinesel prvi decembrski blog.

Miklavž je prinesel prvi decembrski blog. December pa v Center Vič prinaša pravljična doživetja. Najmlajši bodo brez dvoma prišli na svoj račun, saj so za njih pripravili pravo pravljično vzdušje in ustvarjalne delavnice.

Velja preveriti, kdaj in kaj vse se bo dogajalo! Ko sem ravno pri najmlajših, ne morem mimo trgovine Okaidi in luštne oblekice, ki je na voljo v dveh čudovitih barvah s pripadajočim svetlečim, ozkim pasom.

219-3.jpg#asset:9342:blog

Kot nalašč za praznične dni. Kaj pa mehka, muckasta, topla jakna s kapuco? Če bi imeli mojo velikost…😉

219-4.jpg#asset:9341:blog

Trgovinica Diversity s svojo bogato ponudbo prav vabi na ogled do blizu, pri čemer vsakokrat obstaja velika »nevarnost«, da se bo ogled končal z nakupom hihihi.

219-2.jpg#asset:9352:blog

Pikčasto je še vedno »in«, v ponudbi pa je veliko modnih dodatkov. Od rokavic, šalov, rutic do zapestnic, denarnic, torbic. Ni, da ni!

219-1.jpg#asset:9344:blog

Pa to še ni vse. Na Instagramu Centra Vič bo vse do 14.12. potekala nagradna igra »Zadeni svoj styling od nog do glave«, ki ga bo podarila trgovinica Diversity. Super, kajne? A kaj morate narediti? Nič takega. Le slikico všečkajte in v komentar označite prijateljico.😊

Veste, moj praznični december se običajno začne z nakupom božične zvezde. Krasne imajo v Cvetičarni Gardenia. Tako krasne, da sem se morala »zriniti« med njih, prijazna cvetličarka pa me je ovekovečila.🙏

219-9.jpg#asset:9346:blog

V Optiki Aleksandra sem odkrila linijo korekcijskih očal Orangino.

219-6.jpg#asset:9347:blog

Pester in zelo všečen izbor. Da o barvnih kombinacijah sploh ne govorim! Velik izbor, težka izbira!😉

219-5.jpg#asset:9348:blog

Sicer pa je izšla nova, praznična številka Centrovega časopisa, ki med drugim ponuja veliko namigov za pričaranje prazničnega vzdušja in idej za praznična darila.

219-11.jpg#asset:9349:blog

Časopis je prestopil meje Viča in prispel še marsikam…tudi v šišenske nabiralnike. Ni kaj, dober glas seže v deveto vas!💪

Naj moje želje za lep začetek prazničnega decembra dosežejo vsakega od vas! ❤️❤️❤️