»Dvojna doza«

sreda, 11. julij 2018

»Dvojna doza«

Včasih se zgodi, da Center Vič obiščem tudi dvakrat v enem dnevu.

Včasih se zgodi, da Center Vič obiščem tudi dvakrat v enem dnevu. Ob prvem obisku sem zavila v Diversity. Lahkotna oblačila in barve te kar potegnejo v notranjost. Bela, bež, roza, rdeča…no, mene sta pritegnili zelena in rumena. Vsaka v nekaj odtenkih, vsi kosi oblačil pa so iz lahkotnih poletnih materialov. Paše mi, da so v modi udobna in široka oblačila, majic pa tako ni nikdar preveč v omari. Zato pomerim luštni bombažasti majici v obliki »A-ja« z volančki. Obe barvi sta super, jaz pa sem se odločila za rumeno.

Ne samo zaradi rumenih natikačov Kopitarne, ki sem jih nosila, temveč tudi zato, ker je zadnji del majice kar precej daljši od sprednjega in to mi je všeč! Skupaj z majico sem dobila tudi ogrlico, ki se odlično poda k majici.😊

198-3.jpg#asset:8640:blog

Skratka, skoraj nemogoče je oditi iz trgovine brez kakšnega luštnega kosa, še posebej, ker so cene zares prijazne. Ampak to že veste, kajne?😉

Naslednja postaja…Lisca. V trgovini prevladuje poplava kopalk in popustov, a tudi novosti ne počivajo. Nova je kolekcija spodnjega perila Charlene v kombinaciji črne in nežno roza barve z diskretnim potiskom pik.

198-4.jpg#asset:8641:blog

Zelo lepe pa so najnovejše lesketajoče pletenine…izbirate lahko med jopico ali puloverjem v črni in nežno roza barvi. To je tisti kos oblačila, ki je nosljiv čez dan, a tudi, če bi ga oblekle za kakšno večerno priložnost, ne bi ustrelile mimo.😊

Screen-Shot-2018-07-11-at-09.34.23.png#asset:8642:blog

Drugi obisk Centra bi sicer lahko počakal na jutri, a ko sem dobila nalogo, da poskrbim za otroško darilce, sem takoj pomislila: »Okaidi!« In, ker sem bila ravno v nakupovalnem elementu, sem kar takoj letela na Vič.😉

198-9.jpg#asset:8643:blog

Noro veliko oblačil je na voljo po znižanih cenah, potem pa so tu še brisače, odejice v kompletu z ninicami ali mehkimi igračkami, ki so nekakšen železni repertoar trgovinice.

198-8.jpg#asset:8644:blog

Na novo sem odkrila luštne mehke »zapestnice-ropotuljice«…igračko lahko nadenete na dojenčkovo zapestje ali gleženjček…ko bo migal (migajo pa vsi hihihi), bo igračka nežno cingljala.

198-6.jpg#asset:8645:blog

Za konec sem si privoščila sladoled in se ustavila še na parkirišču, kjer med četrtkom in nedeljo zaživi Drive-in kino Bežigrad.

198-7.jpg#asset:8646:blog

V mesecu juliju bodo še trije petki v znamenju kultnih slovenskih otroških in mladinskih filmov… Kekec je bil na sporedu minuli petek, zdaj pa prihajajo še Sreča na vrvici, To so gadi in Poletje v školjki. Tudi sicer bo izbor filmov pester. Drive-in kino je treba doživeti! Toplo priporočam!!!