Centrova svežina

sreda, 5. september 2018

Centrova svežina

Stvari se v Centru ne spreminjajo več iz tedna v teden, temveč iz dneva v dan.

Stvari se v Centru ne spreminjajo več iz tedna v teden, temveč iz dneva v dan. Obnovitvena dela so pospešile še zadnje trgovine v Centru. Zlatarna Sterle je praktično gotova, nova podoba je že na ogled, le še nakit mora prispeti do vseh polic.

Svežina, ki je zavela v zlatarno je prav očarljiva in ji zelo pristoji. V kombinaciji z bleščečim nakitom pa bo nova podoba zlatarne zmagovalna kombinacija. Fotke sledijo, ko bo vsak prstan, vsaka ogrlica, vsaka zapestnica in vsak uhanček na svojem mestu.😊

Kopitarna se še skriva, dela potekajo, mene pa firbez razjeda. Čistilnica Labod sicer obratuje, a se tudi tam dogaja.😉

Svoja vrata pa sta že odprli dve trgovini, ki nista večji le na videz, temveč sta dejansko večji tudi po kvadraturi. Prva je Sportina, ki je razširila svoj prostor, prav tako pa tudi ponudbo. Od zdaj naprej je v trgovini na voljo tudi moda za moške. Nobel!

206-2.jpg#asset:8779:blog

Druga je trgovina DM. Tudi z razširjeno ponudbo. Jaz sem se recimo razveselila sveč, natančneje dišečih čajnih svečk.

206-1.jpg#asset:8780:blog

Prav v oči pa s svojo belo svežino in odprtostjo bode trgovina Socks. Kakšna sprememba…na lepše, seveda!

206-3.jpg#asset:8781:blog

Tudi modna trgovinica Diversity je osvežena, všeč pa mi je, da je obdržala svoj retro videz, saj ji drugačen menda sploh ne bi pristajal. Ponudba ostaja velika in pestra. Taka, kot smo je punce navajene, kajne?

206-4.jpg#asset:8782:blog

Vem, Center hvalim po dolgem in počez, ampak zagotavljam vam, da upravičeno. Ne verjamete? Pridite ga pogledat, ne bo vam žal. Pravzaprav obstaja velika verjetnost, da boste tudi vi postali Centrov oboževalec!😉❤️