»Akordi v Centru«

sreda, 24. oktober 2018

»Akordi v Centru«

Kadar se ti zdi, da ima dan namesto 24, polovico manj ur…takrat je čas, da ustaviš konje in narediš tisto, kar te sprosti, umiri.

Kadar se ti zdi, da ima dan namesto 24, polovico manj ur…takrat je čas, da ustaviš konje in narediš tisto, kar te sprosti, umiri. Nekaj, kar vsaj za urico ali dve izklopi živ-žav v tvoji glavi. Jaz imam par »receptov« v rokavu. 😉 In eden med njimi je gotovo obisk Centra, ki mi vedno dobro dene. Ker ga preprosto rada obiskujem in se v njem počutim dobro. Zdaj, ko je prenovljen in ves lep, še malo bolj ponosno zakorakam vanj.😊

Jesen je tu, z njo pa kostanj. Zelena hiška že stoji ob glavnem vhodu, kostanj se že peče, naslednjič pa si tudi jaz privoščim merico.

213-9.jpg#asset:9026:blog

V tem času so, kot običajno, v cvetličarni Gardenia pripravili celo vrsto krasnih ikeban iz suhega cvetja, zimzelenih vejic, storžov…tako naravnega in lepega izgleda so.

213-8.jpg#asset:9022:blog

V Modiani se napotim na oddelek s spodnjim in spalnim perilom. Različne blagovne znamke zagotavljajo pestrost v ponudbi tako na ženski kot na moški strani. Ženska pižama s črtastimi, kratkimi hlačami in enobarvno majico je prav luštna.

213-6.jpg#asset:9028:blog

Če pa vas rado zebe, pa le vzemite toplejšo z dolgimi rokavi in doglim hlačami. Tudi take imajo! 😊

213-5.jpg#asset:9023:blog

Za ta »zmrznjene« so poskrbeli tudi v trgovini Socks. Topli in nadvse mehki so copati z belo pentljico v dveh različicah. Belo-rdeča kombinacija in modni karo vzorec. Na voljo pa so tudi nizke nogavice z »bremzicami«, ki dobro opravljajo nalogo copat. Če doma radi dirkate, vam bodo prav prišle.😉

213-2.jpg#asset:9024:blog

Okaidi sledi modnim trendom in navdušena sem bila, ko sem na oddelku za deklice našla pleten pončo s kapuco. Za požret luškan!

213-4.jpg#asset:9025:blog

Res, da med včerajšnjim obiskom Centra nisem izklopila čisto vseh misli, ki so se mi podile po glavi. Če pa so bile ene še posebej lepe in še kar trajajo. In tako je vedno, kadar med ljudi pošljem novo pesem!😍