AKCIJA!

sreda, 30. maj 2018

AKCIJA!

Center Vič je center v pravem pomenu besede.

Center Vič je center v pravem pomenu besede. Je središče pestrega dogajanja! Pustimo prenovo Centra, ki je v polnem teku. Na polno se in se še bo dogajalo tudi zunaj Centra. Najprej je tu prvi Drive-in kino v Sloveniji, ki vas skupaj z jeklenim konjičkom in prijatelji vabi na ogled filmov vse od četrtka do nedelje.

To soboto, 2.6., med 8. in 18. uro, bo na parkirišču potekala že 21. Akcija zbiranja starega papirja, ki ga organizira Društvo za zaščito živali Ljubljana. Isti dan ob 11. uri se bo pričel tudi Turnir ulične košarke. Torej, če želite soboto preživeti aktivno ali/in v duhu dobrodelnosti ter dobre volje, pa le poiščite več informacij na spletni strani Centra Vič Interspar! Ne bo vam žal!!! 😊

Suha roba iz Ribnice je zvezda stalnica. Metle pisanih barv so prav fletne. Menda na takih metlah še čarovnice izgledajo luštno in prav nič strašljivo!😉Nova pridobitev v ponudbi iz Ribnice je lično izdelan možicelj, kakopak iz lesa. V rokah drži harmoniko, lahko pa »igra« tudi kak drug inštrument. Kaj pa mikrofon? Meni je simpatičen in, če bi imela vrt, bi poleg palčka zagotovo postavila še tega godca.

192-2.jpg#asset:8364:blog

Soseda ribniške robe je Vrtnarija Kocjančič s svojo raznoliko cvetočo ponudbo. Da boste lahko uredili gredice, grobove, balkone…no, pa tudi pozirat med njimi je lepo!

192-5.jpg#asset:8365:blog

Kot sem že napovedala so ponedeljek, sreda in petek dnevi, ko vas v Centru čaka stojnica s češnjami. In tokrat so bile že hrustavke. Ma oštja, vam garantiram, da so slastne, hrustljave in originalno briške!!!

192-1.jpg#asset:8366:blog

Obiske Centra imam preprosto rada. Ne samo zato, ker potešim firbec (za vas in za sebe!), temveč tudi zato, ker ne mine obisk, da mi ne bi nekdo s prijaznim pozdravom, nasmehom dal vedeti, da me je lepo videti v Centru. Seveda, saj sem njegova blogerka in prijateljica! ❤️❤️❤️