Med soncem in dežjem

sreda, 13. september 2017

Med soncem in dežjem

Tokrat sem se v Center odpravila v soboto...

Tokrat sem se v Center odpravila v soboto. Na poti tja s sončnimi očali. Pa sem se usedla kar zunaj pod senčnik Čajnice Sir Winston in za spremembo raziskovanje Centra začela s kavo. Poletna vročina je očitno mimo, a je bilo prav luštno posedeti ob dobri kavi.

Za začetek sem se podala v Modiano. Prijazna prodajalka mi namigne, da je s povsem novo kolekcijo opremljen kotiček Desiguala. Znamko še vedno zaznamujejo živahne barve, vendar v kombinacji s črno vse skupaj vseeno deluje malo bolj umirjeno. Pravzaprav je mogoče najti tudi kak povsem črn kos oblačila, pa tudi sive je nekaj. Zelo všečno. Šali in rutice pa tako ali tako zmagajo!!! 😊

155-3.jpg#asset:6969:blog
Končno sem v Centru ujela tudi stojnico Hiše dobrot Semler iz Apač. V Centru so namreč ob sobotah. Moja šibka točka, vsaj kar se moje kilaže tiče, so prav gotovo sladke domače dobrote. Nič me ne premami bolj. Na voljo je marsikaj…od keksov, pletenic, domače eko moke, jajčk, ajdove kaše do gibanic. No, in pri teh sem se ustavila…brez pomisleka.

155-4.jpg#asset:6971:blog
Tista najbolj opevana (večplastna) prekmurska gibanica, skutina, višnjeva, jabolčna, skutina z rozinami…ker je prav te z rozinami že zmanjkalo, sem za domov vzela 2 skutini in eno jabolčno. Kosi so precej veliki, a doma sem kmalu ugotovila, da bi lahko vzela še kak kos več. Sem jih sicer narezala na manjše koščke za boljši vizualni učinek in v upanju, da bodo trajali dlje, pa ni pomagalo.

155-1.jpg#asset:6972:blog
Naslednjo soboto zagotovo priletim v Center malo bolj zgodaj, da dobim še skutino z rozinami, ki ne more biti drugačna kot odlična!

Med mojim pohajkovanjem po Centru se je vreme iz pretežno sončnega spremenilo v močan dež. Seveda imam dežnik vedno s seboj. Več jih imam in eden je celo reklamni, Centrov. Pa mi to ni pomagalo, ker so bili vsi skrbno pospravljeni v pritljažniku avtomobila. Se je zgodilo že večkrat.😉

155-5.jpg#asset:6973:blog
No, saj sem se znašla s pomočjo dežnika, ki sem si ga izposodila v Hervisu (hvala!) in se domov vrnila suha, z nepoškodovano frizurco in vrečko dobrot! TOOO!