Centrovi »kotički«

sreda, 15. marec 2017

Centrovi »kotički«

Danes bodo zvezde bloga kotički Centra, ki so s svojimi uslugami preprosto nepogrešljivi.

Danes bodo zvezde bloga kotički Centra, ki so s svojimi uslugami preprosto nepogrešljivi. Trgovine z oblačili, obutvijo, knjigami, spodnjim perilom, nogavicami, športno opremo, očali, nakitom, urami in še čim so tiste, ki so bolj mamljive, saj se njihova ponudba zamenja precej pogosto. A potem so tu ponudniki s storitvami, ki jih morda ne obiščemo in ne potrebujemo ravno vsakodnevno, niti ne ne tedensko ali mesečno. A, ko jih, je super, da so nekje v bližini, pri roki.

Pri enem vhodu v Center je SKB banka. Seveda je bankomat krasna in praktična pogruntavščina (in tudi pri vhodu v Center ga najdete), a včasih ne gre brez osebnega stika z bančnim svetovalcem.

1489517684734.jpg#asset:6145:blog

Na drugem koncu je nasproti Intersparove restavracije kiosk…dnevni časopisi, domače in tuje revije, vžigalniki, cigarete…no, tak kotiček tudi jaz obiščem skoraj vsakodnevno. Ne zaradi cigaret, zaradi časopisov in revij pa. Ja, tudi tračarske so vmes hihi.

Kot se spodobi za nakupovalni center, sta v Centru na voljo tudi Labod čistilnica in pralnica ter Ključavničarstvo Sotošek.

1489517577054.jpg#asset:6147:blog

A, ker živimo v novodobnem času, ko si življenja brez mobilnega telefona sploh ne znamo več predstavljati, imata v Centru svoj prostor oba velika mobilna operaterja. Tako Telekom kot Simobil.

1489517521519.jpg#asset:6146:blog

Nekje v središču Centra pa je prostor, kjer se vedno dogaja nekaj novega. Trenutno je tam Pomladni igralni kotiček, kjer bodo vse do 23. marca potekale ustvarjalne delavnice in sicer vsak dan med 10. in 13. uro ter popoldne med 16. in 19. uro. Po 23. marcu pa spet nekaj čisto drugačnega. A o tem, ko bo čas.

Center Vič je resnično nekaj posebnega. Pri njem imam občutek, da stalno razmišlja, kako bi obogatil svojo ponudbo. Stalno se trudi razvajati in razveseljevati svoje obiskovalce. Do svojih obiskovalcev je zelo pozoren. Tako do velikih kot do najmanjših. 😊 Pogosto ga obiščem, pa me vedno znova s čim preseneti. Vsakič mi ponudi material za nove zgodbe, za nove bloge. Velikokrat pa mi ponudi tudi tisti otroško- čarobni trenutek.

Tokrat sem postala v njegovem pomladnem kotičku in se zagledala v papirnate lampijone, za hip zaprla oči ter pomislila, kako lepo bi bilo kdaj držati v roki čarobno paličico…tako, ki bi resnično delovala!