Življenje v barvah

sreda, 1. februar 2017

Življenje v barvah

Včasih se zgodi…no, zgodi se, da te nekdo ali nekaj res zelo navduši...

Včasih se zgodi…no, zgodi se, da te nekdo ali nekaj res zelo navduši. Če je to človek, rad preživiš v njegovi bližini čimveč časa. Če je to kos oblačila, ga nosiš skoraj do onemoglosti ali pa vsaj do takrat, ko ti postane nerodno, ker se preveč ponavljaš hihi.

Mene je trenutno omrežila vijola barva. In vsi njeni odtenki, vse njene svetlejše in temnejše izpeljanke, poleg tega pa še roza, fuksija, turkizno modra, modra. Najprej je bil v vijolično/ roza/ modrih odtenkih moj šal. Ki so ga, mimogrede, vsi hvalili in tako je postal moj najljubši šal! 😉

Dobila sem nova korekcijska očala, ki imajo okvir v vijoličnem odtenku. Pa so morali biti posledično vijolični še nohtki, za piko na i pa še barva las. In vsa vijolično našopirjena prikorakam v Center Vič. In poglej, poglej…v Lisci uzrem nekaj, kar v teh dneh paše mojim očem.

20170131_134635.jpg#asset:5978:blog

Kolekcija spodnjega perila, nedrčkov, v meni ljubi barvi. Juhuhu! Barvna usklajenost kar kliče po fotografiranju. Korak naprej v trgovini Socks podobna zgodba. Nogavice v vijola odtenkih, prav tako ženske žabe. Hm, tudi topli copati so luštni in nagajivi.

Zelo lepe copate najdem tudi v Kopitarni. Že nekaj časa so hit Kopitarne copati z dodatkom angelskih krilc. Lični in simpatični!

20170131_115914-2.jpg#asset:5980:blog

No, da ne pozabim lakov za nohte…v DM-u je izbire res veliko. Moj zadnji izbor sta laka znamke Beyu, ki sta sicer že sama po sebi »pearl-asta«, a če čez barvno osnovo nanesem še bleščični nadlak She, je efekt prav bombastičen. Turkizne bleščice se podajo tako na turkizno kot tudi na vijolično osnovo. Preverjeno!

1485899254314.jpg#asset:5981:blog

No, ni pa se čisto vse vrtelo okoli barv in modnih kosov…ustavila sem se tudi pri stojnici študentov medicine, ki so v okviru projekta Pulmo prijazno svetovali in ozaveščali ljudi o škodljivosti cigaret. Pohvalno! Pa so z majhno, prenosno napravico po imenu Vitalograph izmerili tudi mojo pljučno zmogljivost.

1485886233781.jpg#asset:5982:blog

Moja pljuča so dobila pozitivno zdravniško mnenje tako, da sem se nemudoma odpravila na…no, ne na cigaret, na vročo čokolado pa. Kadilka nisem, sem pa zato sladkosneda! Ja, kakšno pregreho pa človek mora imeti v življenju, mar ne?! 😉