Modni dodatki +

sreda, 22. junij 2016

Modni dodatki +

Obstajajo take in drugačne navade...

Obstajajo take in drugačne navade. Včasih nas navade asociirajo na nekaj dolgočasnega, ponavljajočega… spet obstajajo tudi presneto prijetne in navdiha polne navade. Take, ki jih imamo radi in smo veseli, da so del našega življenja. In tako se jaz med drugim veselim mojih obiskov v Centru Vič. Zakaj? Ker je to po »službeni dolžnosti« postala moja navada, ki mi tedensko ponuja veliko novosti, me preseneča, mi odstre kaka nova obzorja, me kaj novega nauči in me razveseljuje.

Če sicer trgovine navadno »prečešem« precej na hitro, sem se v Centru navadila ustavit, opazovat, se pogovorit. In prav dobro dene. Ker se nam v resnici ne mudi na vsakem koraku, stalno in povsod.

O očalih sem vam že poročala, ko sem v Optiki Aleksandra preizkušala različne modele, tudi Ray Ban aviator-ke, ki pa niso čisto »moj« model. A sem si Ray Ban-ke želela že od nekdaj, saj se mi zdijo taka kultna in kvalitetna očala. In sem s prijazno pomočjo, nasveti končno prišla do Ray Ban očal, ki se resnično udobno usedejo na moj nos in mi nudijo pravo zaščito pred sončnimi žarki. Da o tem, kako so lepi in modni sploh ne govorim hihi. In, ker menda prihaja dolgo in vroče poletje, so očala pravzaprav nujen modni dodatek. Kot klobuček na glavi, ko sonce močno pripeka ali pa krema za zaščito pred sončnimi žarki…no, tudi to so teme za prihodnje bloge.

20160621_123147.jpg#asset:5131

Čeprav si ne želimo, da bi bila ura naš gospodar, se je temu večinoma nemogoče izogniti. K točnosti, ki je lepa čednost, lahko pripomore tudi ročna ura. Čeprav se tudi meni, sicer s točno uro na roki prevečkrat zgodi, da zamudim…čisto malo, a vseeno ni prav in ni lepo.

Danes sem v trgovini Sten Time ugledala prav posebno vitrino »zelenih« ročnih ur. Gre namreč za kolekcijo Green Time ur znamke Zzero. Na vseh področjih stremimo k naravnemu. No, in prav te barvite ure so izdelane iz lesa in ostalih naravnih materialov. Lepe na oko so krasen modni dodatek, povrh vsega pa so tako lahkotne, da ure na roki sploh ne čutiš.

20160621_122357.jpg#asset:5129

So me mamile v rdeči, pa modri in roza kombinaciji, a na koncu pristanem pri zeleni…kot veleva ime kolekcije. Green Time. In, ker pravijo, da zelena barva pomirja, mi bo taka ura potemtakem prav prišla, ko bom na koga čakala dlje kot bi morala.

ag-20160621_123047.jpg#asset:5133

No, in če so očala modni dodatek, ki ščiti naše oči pred sončnimi žarki, naj bo ura modni dodatek, ki ščiti pred zamujanjem. Uf, težka bo! ; )