»Lej, naša Alenkica!«

sreda, 27. julij 2016

»Lej, naša Alenkica!«

Že od nekdaj trdim, da ljudje veliko stvari, ki se nam zgodijo, prikličemo sami...

Že od nekdaj trdim, da ljudje veliko stvari, ki se nam zgodijo, prikličemo sami. S svojo naravnanostjo, odnosom, energijo, razpoloženjem…prejšnji teden sem Center Vič označila za mojega »prijatelja«. Kar na nek način tudi je, saj ga obiskujem zelo rada. In lej ga zlomka…pridem v Center ta teden in me že pred vhodom gospa prepozna ter reče možu: »Lej, naša Alenkica!«

Poudarek je na »NAŠA«…tako vesela sem bila. Jo pozdravim in ji vrnem nasmeh. Ne vem, ampak meni taki trenutki res polepšajo dan. Priznam, da sem še malo bolj vzneseno zakorakala v Center.

Sicer pa v Centru praktično v vseh trgovinah še vedno diši po popustih, pa še povišali so jih tako, da je nakup zdaj še ugodnejši. Poletne razprodaje gredo počasi h koncu, zato pohitite, pa morda še ujamete kak popust na izdelek po vaši meri. Jaz pa sem že v pričakovanju novih kolekcij, ki jih bom razkrila tudi vam.

Ta teden se je pri meni pričel v rahlo vijoličnem razpoloženju. Lase imam obarvane z vijoličnim balzamom in moram reči, da sem nad rezultatom navdušena. Tokrat še bolj, kot prejšnjič nad pink barvo. Se mi zdi kar škoda prat lase, saj se balzam s pranjem izpira. No, bomo pa ponovili vajo, a ne?

In tako me vijolična spremlja tudi v Centru…privabile so me krasne cvetlice v cvetličarni Gardenia. Tako zelo, da sem se ob pomoči prijaznih cvetličark zrinila med rožice in se slikala. Ne vem, če ste opazili v rokah lak za lase Balea iz DM-a, ki ga rada uporabljam in se je na slikci kar zlil z okolico…barva embalaže namreč ustreza mojemu lila razpoloženju in cvetju okoli mene. Pa hvala za prelepo rožico, dragi dami iz Gardenie!!!

20160725_205354.jpg#asset:5287

Če ste prišli z branjem bloga do tu in, če ga prebirate redno, ste se zdajle vprašali, če sem se pozabila usest na kavico…ne, nikakor ne. Obstajajo stvari, ki jih ne pozabim nikoli hihi. Tokrat sem ob kavi predahnila v Čajnici Sir Winston. Kavo je pospremil še naraven, sveže iztisnjen sok pomaranč. Slikanje je neizbežno, a se zaposleni v Centru ne pritožujejo. Se mi zdi, da so se tega že navadili!

20160725_205502.jpg#asset:5288

Tako kot sem jaz z lahkoto in navdušenjem navadila prijaznega vzdušja, ki preveva Center. In verjamem, da tako meni sleherni, ki Center Vič obiskuje. Vsi ostali pa…pridite, pa boste videli! : )