Center Vič, moj mali velikan

sreda, 6. julij 2016

Center Vič, moj mali velikan

Vedno se veselim tedenskega obhoda meni dragega Centra Vič...

Vedno se veselim tedenskega obhoda meni dragega Centra Vič. Ker v njem tako za vas kot sebe odkrivam lepe in zanimive stvari, razkrivam novosti in srečujem prijazne ljudi.

To slednje je tako zelo pomembno. In prav to slednje je tisto, kar me vedno znova napolni z lepo energijo in lepimi mislimi. Tudi tokrat je bilo v zraku vse našteto in tako zelo dobrodošlo v dneh, ko kar ne morem popolnoma izklopiti misli ob minulem grozljivem in žalostnem dogodku z Jesenic.

Tokrat sem se podala naravnost v Sparovo trgovino. Z sms sporočilom, ki ga dobim na vsake tolike in mi zagotavlja 25% popust na izdelek po moji izbiri. In sem imela izdelan načrt.

Slovenska Kozmetika Afrodita ima namreč po marmeladni uspešnici v lončku novost in sicer marmelado v sprayu. Marmelada suho olje za hitro pridobivanje zagorelosti. Pozor, je brez zaščitnega faktorja, a ste lahko brez skrbi, saj je na voljo malo morje krem z zaščitnim faktorjem. Te so že v moji kopalni torbi, sprej pa sem nabavila in to po 25% znižani ceni, saj sem uveljavila kupon ugodnosti, ki mi ga je ponudil Spar.

Prinesem sprej domov, ga predstavim fantoma in se takoj prijavita za souporabo. Ne, ne, ne bo šlo. Pokažem dodatno informacijo na flaški…ups, piše «glitter« (bleščice, bleščeče…) In, ker se fantje ne mažejo z bleščicami, je sprejček ostal varno spravljen v moji torbi, čakajoč na naslednjo morsko avanturo. Mimogrede, sem ga že sprobala na rokah in je res super!

Po nakupu še vsega ostalega, se odpravim na kavo. Pa ugledam plakat pri Neocafe. Japonski zeleni čaj matcha. Okej, kavo bom, še čaj bi bil malce preveč. A, ker je ta matcha čaj na voljo tudi v hladni in osvežilni različici Matcha ice tea, ga seveda preizkusim. Malce grenak napitek, a z dodatkom limete in ledu pravšnja osvežitev v vročih poletnih dneh.

2016-neocafe.png#asset:5170

Sedim, tuhtam in pogledujem naokoli, ko ugledam BICIKLIRAJ. Ja, kaj pa je to? Tega pa ob mojem zadnjem obisku Centra nisem opazila. In ugotovim, da je to servisna postaja za bicikle, ki jo seveda lahko uporabijo vsi tisti obiskovalci, ki pridejo do Centra s kolesom. Čeprav ne bicikliram, se mi zdi to super priročna ideja.

20160705_134604.jpg#asset:5167

Ja, tale moj Center ni velikanski, a brez dvoma ponuja veliko. Tudi velikansko dušo!