S kotički ust navzgor

sreda, 17. december 2014

S kotički ust navzgor

Juhuhu, nova plošča je tu. Dobesedno se držim naslova plošče...

Juhuhu, nova plošča je tu. Dobesedno se držim naslova plošče. Hihi, saj ni težko. Kotički ust gredo kar sami navzgor. Po skoraj desetih letih je to plošča, na kateri so pesmi, ki so spisane posebej zame. Naslovno besedilo je spisal Andrej Šifrer. Je rekel, Alenka taka ti si! Nasmejana, dobrovoljna...ljudje te vidimo tako. In tega sem še posebej vesela, saj rada trosim naokoli pozitivno energijo. Nisem vedno dobre volje, a trudim se, da ljudi ne obremenjujem temveč osrečujem. Tudi s pesmijo, saj je to poslanstvo glasbe. Da v nas zbuja tiste najlepše občutke.
To je že tretja plošča zapored, ki je izšla meseca decembra in bo tako lahko del daril, ki se bodo znašla pod našo smrekico. Uf, če pa se bo plošča znašla pod smrekico še kakšnega doma, bom pa še toliko bolj vesela!

Darila, darila, darila...ko sem se sprehodila po Centru Vič, sem dobila kar precej idej za obdarovanje.

Na stojnici Rustike, ki bo v Centru prisotna v prazničnem decembru je moje oko ujelo polno dobrot...od piškotkov vseh vrst in okusov v ličnih, prazničnih vrečkah, pa lizike takšne in drugačne, čokolade z raznoraznimi dodatki...skratka, izbira je bogata, samo še vedeti morate, katere okuse imajo vaši najbližji najraje.
No, če pa vaši dragi niso za sladko in jih v mrzlih dneh rado zebe, lahko izbirate med številnimi pokrivali, šali, rokavicami. Le teh je na voljo v večih trgovinah centra, tiste najbolj bleščeče in praznične pa sem našla v trgovini Diversity.

Ženske boste prišle na svoj račun, saj so z bleščicami posute volnene kape, rokavice, bleščeči pa so tudi šali. In mesec december je gotovo mesec, v katerem lahko zablestimo. Naj bo to bleščeča oprava ali pa samo bleščeč nasmeh na obrazu!

Še teden dni je do božičnega večera in prav tisti dan me lahko spet obiščete na mojem blogu, ko vam bom gotovo namenila še več prijaznih in toplih besed kot običajno!