Po vse za šolo v Bags&More

Po vse za šolo v Bags&More

Mi navijamo za enostavne nakupe po seznamih šol in za najboljše ugodnosti za starše!

Izkoristite popuste:

  • 5% na delovne zvezke, učbenike in učila do 1.7.2024
  • do 50% na izbrano ponudbo šolskih torb, nahrbtnikov in potrebščin
  • 80% popusta na vrhunski skiro za otroke in odrasle*
  • privlačne tedenske ugodnosti

Ugodne nakupe opravite v Bags&More

Od šolske torbe do nahrbtnika, od zvezka do mape, od barvic do radirke in vse vmes – vse za šolo! Za vas imajo pripravljene sezname vaše šole, da je naročilo lažje in hitrejše. Po dogovoru pripravijo celoten paket za šolo! Pokličite ali oddajte e-sporočilo želeni poslovalnici, dodajte naziv šole, razred in spol otroka, nato za vas pripravijo popoln paket, ki ga prevzamete po dogovoru.

EKSKLUZIVNO: če prednaročite delovne zvezke po seznamu šole (2. in 3. triletje) ali kupite šolske potrebščine po seznamu šole (velja za 1. triletje), pridobite ekskluzivno ponudbo: vrhunski skiro po ceni 14,99 € (80% popusta, redna cena 74,97 €)! Otroci bodo navdušeni.

Enostavno naročilo na spletu na go2school.com

V iskalnik na www.go2school.com vpišite svojo šolo, izberite razred in spol otroka ter izpiše se vam seznam vsega, kar potrebuje za naslednje šolsko leto. Paketi so pripravljeni po uradnih seznamih šol. Na koncu se vam prikaže še možnost, da k naročilu dodate izvrsten skiro za 14,99 €.

*Skiro zdrži težo 100 kg, se enostavno zloži in ima po višini nastavljivo krmilo. Izdelan je iz kakovostnih materialov in je preprost za uporabo med počitnicami ali namesto kolesa za pot v šolo.