DRIVE-IN KINO ZNOVA VSAK KONEC TEDNA

DRIVE-IN KINO ZNOVA VSAK KONEC TEDNA

ZAPELJITE SE V NOVO DRZNO SEZONO DRIVE-IN KINA
Nostalgična izkušnja gledanja filmov iz udobja lastnega avtomobila letos od 18. maja naprej

Tudi letos bo na parkirišču Centra Vič ponovno stalo filmsko platno in v avtomobilih bo zopet zadišalo po pokovki, saj prihaja 6. sezona DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD. Priljubljena poletna atrakcija iz 60. let prejšnjega stoletja tudi tokrat obljublja pester nabor dogodkov in najnovejših filmskih uspešnic za vse generacije. Z drznim začetkom že konec maja na veliko platno prihaja nadaljevanje uspešnice Hitri in drzni 10, kateremu se bo kmalu pridružila družinska pustolovščina Mala morska deklica. V juniju bodo parkirišče Centra Vič zavzeli Transformerji ter Elementi ognja, vode, zemlje in zraka. Poleg filmov boste lahko iz udobja lastnega avtomobila uživali tudi v slastnih burgerjih in pijači, ki vam jih bodo do vrat vašega jeklenega konjička dostavile kar dekleta na kotalkah.

DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD bo ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali, AMZS in AC Kondorja.

OTVORITVENI PROGRAM

V četrtek, 18. 5. 2023 boste s premierni ogledom filma Hitri in drzni 10 imeli priložnost izkusiti prvo DRIVE-IN doživetje letošnje sezone in se skupaj z Vin Dieselom ter njegovo družino odpravili na posebno misijo iz Los Angelesa, Rima in vse do Brazilije. 

Začetek spremljevalnega programa bo v družbi reparja Trkaja potekal od 19.00 dalje. Obiskovalci bodo lahko svojo hitrost preizkusili v simulatorju hitre vožnje ter tekmovanju v gokartih, drznost pa bo moč dokazati v jahanju mehanskega rodeo bika. Najdrznejše in najhitrejše čakajo posebna presenečenja ter privlačne nagrade. Pred samim začetkom aktivnosti se bo možno ogreti ob glasbi DJja ter z ekskluzivnimi koktejli, ki bodo poskrbeli za dodatno moč.

PROGRAM DRIVE-IN KINA NA PARKIRIŠČU CENTRA VIČ

  • 18. maj 2023 ob 21.00 – OTVORITEV –
    Hitri in drzni 10 (začetek dogajanja ob 19.00)
  • 19. maj 2023 ob 21.00 – Hitri in drzni 10
  • 20. maj 2023 ob 21.00 – Hitri in drzni 10
  • 26. maj 2023 ob 21.00 – Hitri in drzni 10
  • 27. maj 2023 ob 21.00 – Mala morska deklica

Nadaljnji spored kmalu na www.kino-bezigrad.si.

Nakup vstopnic je mogoč na spletni strani www.kino-bezigrad.si, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču DRIVE-IN KINA eno uro pred začetkom filmske projekcije.

SPLOŠNO O DRIVE-IN KINU

Glavno prizorišče DRIVE-IN KINA ostaja parkirišče Centra Vič, ki bo sprejelo približno 70 osebnih vozil. Projekcije bodo potekale vsak konec tedna od sredine maja do sredine julija ter od sredine avgusta do konca septembra. Dnevno se bo zvrstila po ena projekcija, pričetek predvajanja pa se bo prilagajal sončnemu zahodu.

Dogajanje bo navdušilo vse generacije, saj bodo pester program sestavljale tako največje uspešnice preteklih nekaj let, kot tudi večne filmske klasike. Vnaprejšnji nakup vstopnic je omogočen na spletni strani www.kino-bezigrad.si, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na lokaciji DRIVE-IN KINA eno uro pred začetkom projekcije.

V primeru slabega vremena bo projekcija odpovedana ali pa prestavljena na drug termin. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si