BOŽIČNO-NOVOLETNI SEJEM CENTRA VIČ

BOŽIČNO-NOVOLETNI SEJEM CENTRA VIČ

Želite predstaviti svojo ponudbo kupcem Centra Vič? Bi radi, da vaši izdelki letos najdejo pot do več strank, še posebej v prazničnem času? Snujete izdelke, za katere menite, da so popolno darilo? 

Sodelujte na božično-novoletnem sejmu Centra Vič, ki z raznovrstnim darilnim programom bogati ponudbo nakupovalnega centra ter obenem skrbi za čarobno praznično vzdušje.

Center Vič je nakupovalni center z uveljavljeno klientelo, ki ima zelo dobro kupno moč, kot tudi močno zaledje stanovanjske soseske okoli samega centra. Obiskovalcem zagotavljamo bogato ponudbo v več kot 30 trgovinah in lokalih, zanimive prireditve za vso družino ter brezplačna parkirna mesta. Tradicionalni božični-novoletni sejem z veseljem obiščejo številne generacije obiskovalcev, saj ni le dobro znana nakupovalna destinacija, pač pa tudi prijeten prazničen dogodek.

V Centru Vič mu vsako leto posvetimo veliko pozornosti, med drugim ga tudi oglašujemo in najavimo v medijih, na socialnih omrežjih, spletni strani, v letaku, preko lastnega spletnega novičnika, kot tudi v centru na digitalnih zaslonih in plakatih.

V upanju, da ste v božično-novoletnem sejmu Centra Vič prepoznali zanimivo poslovno priložnost, ves vabimo, da nas kontaktirate na info@center-vic.si.

Prijave sprejemamo do vključno 15. oktobra 2023. Prosimo vas, da na elektronski naslov pošljete prijavo z opisom vaše ponudbe ter fotografijami vaših izdelkov.

Veselimo se srečanja z vami!