Special Edition FATBOY SLIM burger

AKCIJA

Special Edition FATBOY SLIM burger

Dame in gospodje,

ljubljenec občinstva in zmagovalec lanske sezone specialcev se vrača! Debeli suhi fant bo z edinstveno kombinacijo sočne 100 % slovenske govedine, slanine in arašidov od 17. do 26. aprila spet ustvarjal vrste v naših poslovalnicah.

Ameriška pop kultura nam je skozi desetletja uspešno predstavila številne njihove pogruntavščine, ki smo jih vzeli za svoje. Arašidovemu maslu pa to nikakor ne uspe. Medtem, ko ga tipični Jenki pojé skoraj kilogram in pol na leto, pa menda Evropejci v povprečju letno zaužijemo komaj eno čajno žličko tega slastnega namaza. No, vsaj v Sloveniji je to povprečje zagotovo nekoliko višje, za kar lastnoročno skrbi naš Fatboy Slim!

Na oni strani luže arašidovo maslo najraje mažejo na kruh skupaj z marmelado (znameniti sendvič PB&J) in tudi mi smo za pravo ravnotežje okusov Fatboyu dodali nekaj sladkega. Osnova je ista, prelomna pa je omaka, ki jo pripravimo izRok's Peanut Butter, majoneze in cvetličnega medu. Vsak dan sveže zmletagovedina (pri nas uporabljamo samo govedino Charolais in Limousin) se kot pri Classicu druži s starim znancem čedarjem, dodamo pa ji še tri rezine hrustljave kraške pancete.

Za piko na i ga obložimo še s parom v tem primeru obveznih kumaric (brez njih ni isto!). Te dodajo tisti nujen element hrustljavosti, kislina pa uravnoteži težo arašidovega masla. Burger tako kljub svoji bombastičnosti izpade lahkotnega okusa. Podobno kot vožnja v Cadillacu!

Fatboy Slim je Right Here, Right Now, Now or Never. Med 17. in 26. aprilom v naši poslovalnici Vič.

Gremo gremo gremoooo! 🥳