Jubilejni dm tek za ženske je končno nazaj!

Jubilejni dm tek za ženske je končno nazaj!

Draga tekačice, po letu dni premora se tradicionalni dm tek za ženske vrača v ljubljanski park Tivoli. Tokrat se bo tekaški dogodek odvil v soboto, 4. septembra. Letošnji dm tek za ženske obeležuje že kar 15. obletnico, zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih pa bo potekal v nekoliko prilagojeni obliki.

Prijavo in prevzem štartne številke lahko opravite v dm poslovalnici Centra Vič in preko spleta na tekzazenske.si. Redna cena, ki velja do 25. avgusta, je 19 evrov, cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa znaša 24 evrov.

Ali si že vrhunski tekaški formi? Obuj svoje najljubše tekaške čevlje in se udeleži brezplačnih priprav na 15. dm tek za ženske pod vodstvom tekaških inštruktorjev. Na priprave se je treba prijaviti, potekajo pa vsak četrtek v avgustu ob 19.00 v petih slovenskih krajih – Ljubljani, Celju, Kopru, Novem mestu in Ajdovščini. Ne pozabi o tem obvestiti tudi svojih prijateljic!

Prijavi se na 15. dm tek za ženske in se pridruži ostalim superženskam na 15. dm teku za ženske. Za vse informacije obišči spletno stran tekzazenske.si.