Aplikacija T-2 TV

Spoznajte aplikacijo T-2 TV, preko katere lahko programe gledate kar preko aplikacije na vašem pametnem televizorju. Tako boste televizijo upravljali z enim daljincem, vmesnika pa ne boste več potrebovali. Je hitro odzivna, preskok med programi je skoraj neopazen. Poenoten uporabniški vmesnik poskrbi, da vas na vseh napravah; televiziji, tablici in računalniku, počaka enak prikaz vaših vsebin.

Aplikacija je na voljo v spletni trgovini Google Play, Samsung Apps in Amazon Fire TV.

Kaj vse omogoča aplikacija?

Napredni časovni zamik, kot ga še ne poznate. Prikazovanje slik med prevrtavanjem omogoča premikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Tako lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste z ogledom nadaljevali. Do funkcij časovnega preskoka dostopate direktno preko multimedijskih tipk na vašem daljincu.

Domači zaslon je vstopno točka T-2 televizije. Identičen je na TV vmesniku, aplikaciji tv2go in aplikaciji T-2 televizija. Priljubljene vsebine najdete pod kategorijami: Priporočamo(vsebine, ki ustrezajo vašim preteklim gledalskim navadam), ne zamudi (opomnik za prihajajoče vsebine, da jih ne boste zamudili), nazadnje gledano (programi in vsebine, ki ste si jih ogledali nazadnje).

Napredni iskalnik omogoča iskanje po originalnem ali prevedenem naslovu oddaj, filmov in serij, po opisu vsebine, svoje najljubše filme pa lahko najdete tudi, če v iskalnik vpišete imena igralcev ali režiserja. Na ta način je sedaj enostavno najti vse s časovnim zamikom dostopne dele serije ali oddaje.

Če ste zamudili začetek predvajane vsebine, uporabite gumb začni znova in si jo oglejte od začetka. Prav tako lahko začnete z gledanjem na eni napravi, do konca pa pogledate na drugi napravi, ne glede na to, ali z ogledom nadaljujete na drugem TV vmesniku, aplikaciji tv2go ali aplikaciji T-2 televizija.