RAZSTAVA "BIVANJE Z LESOM"

DOGODEK

RAZSTAVA "BIVANJE Z LESOM"

BIVANJE Z LESOM - gostujoča razstava SLOWOODLIFE
Od 12. januarja do 4. februarja 2023

Je mogoče bivati v kakovostno grajeni hiši iz lesa in si dom opremiti z lesenim interierjem? Odgovor je »da«!

O tem se lahko prepričate na nacionalni razstavi Bivanje z lesom SLOWOODLIFE, ki gostuje v Centru Interspar Vič. Vsebina prikazuje lesene objekte in k trajnostnemu razvoju usmerjene produkte, ki ustvarjajo trg lesnih in ostalih proizvodov povezanih z višjo bivanjsko kulturo sodobnega uporabnika.

Odmevni vseslovenski projekt združuje najbolj kakovostne slovenske ponudnike in prikazuje strast do uporabe lesa kot najboljšega gradnika. Razstava popularizira kulturo gradnje in rabo lesa ter omogoča kakovostnim proizvajalcem, arhitektom, ponudnikom, oblikovalcem in projektantom, da predstavijo svoje reference širši javnosti.

Ustanovitelja gibanja SLOWOODLIFE in organizatorja razstave "Bivanje z lesom" Liljana Vogrinec in Dušan Waldhütter sta v sklopu gostovanja v Centru Interspar VIČ izrazila navdušenje. "Ponosna sva,« pravita, »da se v tej zgodbi povezujemo s tistimi, ki soustvarjajo naš trajnostni napredek in novo skupno identiteto.«

V osmih letih se je razstava razvila na nivo, ki ga spremljamo danes: panoji so opremljeni z večjezičnimi opisi, vključene so QR kode, vzpostavljena je izjemna medijska podpora na spletni strani SLOWOODLIFE, videih na YT kanalu, socialnih omrežjih in odlična povezanost s priznanimi slovenskimi mediji.

V našem centru bomo razstavo "Bivanje z lesom" gostili vse do 4. februarja 2023!

Organizacija in izvedba razstave: SLOWOODLIFE, d. o. o.
Pokrovitelji razstave: Direktorat za lesarstvo, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, in javna agencija SPIRIT Slovenija
Več o razstavi si lahko preberete na spletni strani SLOWOODLIFE.