Z barvicami do nasmeha

AKCIJA

Z barvicami do nasmeha

V Bags&More vsako pomlad spodbujajo ustvarjalnost otrok in barvajo njihove nasmehe

Dobrodelna akcija zbiranja Jolly barvic za otroke iz socialno ogroženih družin

V maju in prvi polovici junija v Bags&more tradicionalno organizirajo dobrodelno akcijo v sodelovanju z blagovno znamko likovnih in šolskih potrebščin Jolly. Letos že šesto leto zapored.

Kako poteka ta najbolj barvita dobrodelna aktivnost? Stranke povabijo v poslovalnice Bags&More, kjer jim na privlačen način predstavijo ponudbo likovnih potrebščin Jolly. Otroke, malčke v vrtcih in šolarje pa povabijo, da ustvarjalen način pobarvajo pobarvanko šolske torbe – tako, da prikažejo svojo sanjsko šolsko torbo. Te pobarvanke nato prilepijo na velikanske izložbene table in tako pomagajo soustvariti zares posebne izložbe. Za vsako pobarvanko podarijo liziko Chupa Chups in posebno ugodnost pri nakupu šolskih potrebščin Jolly in UHU.

Dobrodelna aktivnost poteka tako, da starše šolarjev nagovarjajo k nakupu kompleta barvic Jolly (12- ali 24-delni), pri tem pa se kot podjetje zavežejo, da bodo njihov nakup izenačili in en enak komplet barvic namenili v dobrodelni sklad. Cilj je zbrati skupno vsaj 500 kompletov barvic Jolly in močno upajo, da jih tudi letos to uspe. Zbrana barvice bodo donirali v dobrodelni namen – šolskim skladom osnovnih šol in vrtcev, le-ti pa otrokom iz socialno ogroženih družin v njihovem okolju.

K dobrodelni akciji lahko pristopite od 6 .5. do 15. 6. 2024; v tem času lahko prinesete tudi pobarvanko in prejmete drobno pozornost.