Printbox

Printbox

Do natisnjenega dokumenta v 4 korakih in manj kot 1 minuti.

Printbox avtomat je samopostrežna naprava za barvno tiskanje in skeniranje dokumentov v formatu A4. Avtomat vključuje vse, kar je potrebno za tiskanje in skeniranje dokumentov: barvni tiskalnik, barvni skener, računalnik, papir in črnika, zaslon na dotik, aplikacijo za uporabo naprave, plačilne inštrumente, internet in elektriko, redno vzdrževanje ter center za pomoč uporabnikom. Celoten paket omogoča tiskanje dokumentov kot so pogodbe, zapiski, vabila, prošnje, zahvale, skript, pobarvank, člankov, seminarskih in diplomskih nalog ter vse ostale dokumente, ki se tiskajo na 80 gramski A4 papir bele barve.

Vse informacije o lokacijah Printbox avtomatov, ceniku in nakupu kreditov, nalaganju dokumentov v uporabniški račun in še mnogo več, je na voljo na naši spletni strani: sl.printbox.net/navodila/

Uporabnikom je vsak delovnik od 7h do 20h na voljo brezplačna pomoč na 080 820 000 ali info@printbox.net. Oba kontakta sta na voljo tudi na dnu zaslona vsakega Printbox avtomata ter tudi v meniju POMOČ na Printbox avtomatih.

Delovni čas

ponedeljek - petek 8:00 - 21:00
sobota 8:00 - 21:00
nedelja zaprto