SR(E)ČNA ENAJSTERICA

SR(E)ČNA ENAJSTERICA

RAZSTAVA DRESOV SLOVENSKIH NOGOMETAŠEV V IZLOŽBI TRGOVINE HERVIS

Vas zanimajo dresi legendarnih športnikov, ikoničnih ekip in nepozabnih športnih dogodkov? V Centru Vič smo za vas pripravili posebno razstavo originalnih nogometnih dresov slovenskih reprezentantov, ki igrajo v različnih klubih po svetu in bodo v izložbi trgovine Hervis na ogled vse do nedelje, 14. julija 2024. Pridite z družino in skupaj z otroki pokukajte v zgodovino nogometnih dresov ter doživite šport na edinstven način.

Na razstavi si lahko ogledate drese naslednjih igralcev: Jure Balkovec, Jaka Bijol, Miha Blažič, Jon Gorenc Stanković, Žan Karničnik, Jasmin Kurtić, Jan Oblak, Benjamin Šeško, Andraž Šporar, Benjamin Verbič in Miha Zajc.

Poleg razstave smo za vse nogometne navdušence pripravili tudi bogat nagradni sklad. Obiskovalci se boste lahko potegovali za uradne žoge EURO 2024 in uradne nogometne drese slovenske reprezentance ter navijaške majice. Prav tako smo organizirali pravo srečanje z našimi nogometnimi junaki. Obiščite nas in se ob foto steni slikajte s slovenskimi reprezentanti v naravni velikosti.

Ne zamudite te priložnosti za vpogled v svet nogometa in za druženje s svojimi najbližjimi. Veselimo se vašega obiska!