LOV NA VELIKONOČNE ZAJČKE

LOV NA VELIKONOČNE ZAJČKE

GLAVNA NAGRADA 500 EUR V DESETAKIH!

Velikonočni prazniki se približujejo. 31. marca je VELIKA NOČ in do takrat bomo poskrbeli, da bomo nakupili vse za prijetne praznike. Da bodo velikonočni nakupi še bolj prijetni, za nekoga celo brezplačni, pa bomo poskrbeli mi skupaj z Radiem Ekspres.

Prihaja LOV NA VELIKONOČNE ZAJČKE! In to malce drugačen lov, kot smo ga vajeni. V Centru Vič je namreč vitrina, v njej pa velikonočni zajčki. Naloga poslušalcev in obiskovalcev je, da uganete, koliko velikonočnih zajčkov je v vitrini. Enostavno! Da bo šlo ugibanje lažje, pa je najbolje, da obiščete Center Vič in si ogledate našo velikonočno vitrino.

Za sodelovanje v nagradni igri se prijavite tukaj in počakajte, da vas pokličemo!

Ja, to je vse, kar morate narediti. Z malo sreče vas pokličemo in če v programu Radia Ekspres poveste pravilen odgovor, koliko zajčkov je v naši vitrini, dobite za kar 500 evrov Desetakov! No, to pa je nagrada. Za 500 evrov Desetakov bodo vaši velikonočni prazniki trajali kar ves mesec! In brez skrbi! Ko boste uganili, imamo za vas še za 500 evrov Desetakov. Kar za 1000 evrov jih bomo namreč razdelili.

Torej, naj se lov na velikonočne zajčke začne!