Akcija zbiranja starega papirja in knjig

Akcija zbiranja starega papirja in knjig

Dragi ljubitelji narave in živali,
vabimo vas, da obiščete tradicionalno 33. akcijo zbiranja starega papirja in knjig, ki jo pri Centru Vič organizira Društvo za zaščito živali Ljubljana. Tako boste prispevali k čistejšemu okolju ter pomagali kosmatincem, ki iščejo nov dom, saj bo del izkupička namenjen Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP – Skupina Veterinarjev Sterilizira Potepuhe.

Kdaj in kje: v soboto, 1. junija 2024, med 8:00 in 18:00 na zgornjem delu parkirišča Centra Vič, uvoz iz Jamove ceste.

Kaj lahko prinesete:
• Odpadni papir (vse vrste, razen večjih količin kartona),
• knjige, ki bodo ponovno dobile priložnost, saj bodo na voljo vam, obiskovalcem. Knjige, ki bodo na stojnici, boste lahko odnesli domov brezplačno, saj jih v društvu ne želijo odvreči med odpadni papir.

Tokrat večjih količin potrebščin za živali ne zbirajo, saj je skladišče na srečo polno. Vedno pa so veseli donacij vlažnih robčkov vseh vrst, tako za površine kot otroških, pleničnih podlog in vreč za smeti vseh velikosti, saj jih uporabljajo pri čiščenju prostorov za živali v zavetišču.

Dobrodelna stojnica ob dogodku:
Ob zabojniku za papir vas bo pričakala tudi prodajna stojnica Društva za zaščito živali Ljubljana, kjer boste lahko pobrskali med majicami in puloverji ter različnimi ročno izdelanimi izdelki za vas in vaše štirinožne prijatelje. Pripravili so tudi čisto nove majice s super simpatičnim potiskom.

Pridružite se nam, bodimo skupaj dobrodelni in naredimo korak k boljšemu jutri za nas in vse živali.