Sodelujte na velikonočnem sejmu

Sodelujte na velikonočnem sejmu

V Centru Vič ob posebnih praznikih že vrsto let organiziramo prav posebne in odlično sprejete tematske sejme, ki našim kupcem na lično oblikovanih stojnicah ponujajo dodatno in zanimivo nakupovalno izkušnjo. Božičnemu in Valentinovemu sejmu se bo letos tako med 6. in 8. aprilom pridružil tudi Velikonočni sejem z raznoliko ponudbo, primerno za ta pomembni praznik. Ker menimo, da bi vaši izdelki lepo popestrili izbiro ter naše obiskovalce navdušili, vas vabimo k sodelovanju. V Centru Vič, kjer sicer kupcem, med katerimi so tako posamezniki kot tudi družine z dobro kupno močjo iz bližnje lokalne stanovanjske četrti pa tudi s širšega območja Ljubljane in njene okolice, ponujamo več kot 30 trgovin in storitvenih lokalov, sejem pripravljamo še posebej skrbno in z vsemi spremljajočimi promocijskimi dejavnostmi. Dogodek in partnerje tako oglašujemo na cestnih plakatih, socialnih omrežjih, v našem newslettru in na digitalnih zaslonih v Centru.

Če bi torej tudi vi želeli svoje cenjene izdelke, znamke oz. svojo ponudbo ponuditi kupcem Centra Vič in s svojo stojnico sodelovati na Velikonočnem sejmu, vas vabimo, da se povežete z nami.

Prijavo z opisom izdelkov in slikami lahko pošljete do ponedeljka, 20. 3. 2023, na info@center-vic.si. Informacije o pogojih sodelovanja vam lahko posredujemo na podlagi vašega povpraševanja.