The Big Game Burger

The Big Game Burger

Drage dame in gospodje, nekaj časa je trajalo, pa vendar nam je uspelo narediti burger, ki bo navdušil tiste jedce, ki se bolj nagibajo k rastlinskim sestavinam hkrati pa bi radi doživeli greha vredno izkušnjo, ki ti jo lahko da samo "ta prav" burger.


NAŠE MNENJE O RASTLINSKEM MESU

Pred parimi leti so se na trgu začeli pojavljati produkti, ki naj bi bili 100% rastlinskega izvora in hkrati imeli okus po govedini. To je seveda dvignilo obrvi tudi nam in ker smo v Hood Burger-ju izjemno radovedni, smo se odločili poskusiti te polpete rastlinskega mesa.

Razočaranje, ki smo ga doživljali ob tem, je težko opisati. Sploh, ker kulinariko jemljemo resno in nam ni vseeno kakšne sestavine uživamo. Poskusili smo več različnih vrst različnih proizvajalcev in vsak od njih, roko na srce, nima nobene zveze z okusom po govedini.
Navsezadnje je šlo za produkte, ki so ultra procesirani, polni nasičenih maščob, soli in še česa. Osnovna kmečka pamet nam pravi, da je s tem nekaj narobe. Zato smo se v Hoodu odločili, da pri nas tovrstnih izdelkov ne bomo ponujali našim gostom. To je v nasprotju z našimi vrednotami.


THE BIG GAME

Nekateri že poznate naše vegetarjanske različice, pravtako našega vegana Robin Hooda.
Pred parimi leti smo sami razvili naš rastlinski polpet, in tudi pri The Big Game burgerju temelji ostajajo enaki.
Glavnina našega veganskega polpeta so kvinoja, bukovi ostrigarji in grah, za bolj maslen okus pa smo dodali tudi nekaj orehov. Ostalo so skrivnostne začimbe, ampak garantiramo, da je vse naravno in rastlinsko.

Naš cilj ni bil iskanje okusa, ki bi spominjal na govedino. To pač ni mogoče, to kar želimo s tem burgejem ponuditi, je izdelek, ki je 100% rastlinskih sestavin, narejen v naši kuhinji in ki bo vsaj približno uspel pričarati tisto nesramno izkušnjo, ki ti jo ponuja "ta prav" burger.

ZA KAJ GRE?

The Big Game je novi game changer. Gre za Le Brie burger ampak v 100% rastlinski sestavi. Naša bombetka, domača omaka s šampinjoni in vegansko majonezo, rukola, paradižnik, dva naša rastlinska polpeta in pa fantastično odkritje, ki naredi ta burger hudo kulinarično bombo - fermentirane indijske oreščke s poprom. Sir, ki ni sir.