Hit ugotoviš, Desetake dobiš!

Hit ugotoviš, Desetake dobiš!

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da preprosto niste vedeli, kaj nekomu podariti ob posebni priložnosti? Kaj izbrati, ko preprosto zmanjka časa in idej za izbiro primernega darila? In na drugi strani, kolikokrat ste dobili darilo, s katerim niste zares vedeli, kaj naj počnete in sodi v kategorijo "nabiralcev prahu"?

Tukaj je december, ko bo spet veliko priložnosti za obdarovanja in na Radiu 1 imamo za vas darilo, ki izpolni vsako željo in z njim enostavno ne morete zgrešiti - darilni bon Desetak. Unovčljiv je v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji: Europark Maribor, Citycenter Celje in v Ljubljani v Cityparku, Aleji in v Centru Vič.

V naslednjih 14 dneh bodo na Radiu 1 razdelili kar 5.000 evrov v Desetakih! Si predstavljate, koliko zapravljanja in zabave je to? Poskrbi, da bo del Desetakov tudi tvoj. Prijavi se preko SMS sporočila na 051 300 300 s ključno besedo DESETAK, saj tu je:

Radio 1 skušnjava: HIT za desetake!

Če boš izžreban in te zjutraj pokliče Denis Avdić, potem ti bodo zavrteli odlomek dobro znane pesmi! Ti pa moraš povedati naslov ali izvajalca. Sliši se povsem enostavno. Ampak odlomek bo zelo kratek, kako zelo pa izbereš sam, saj te bomo postavili pred - skušnjavo:

Zavrtimo ti samo eno sekundo hita in lahko osvojiš kar 500 evrov v Desetakih! 3 sekunde in lahko osvojiš za 200 evrov Desetakov ali pa 5 sekund in lahko osvojiš za 100 evrov v Desetakih! Sliši se sanjsko! Pa res dobro poznaš glasbo?

Kakšen bo tvoj izbor? Si upaš sprejeti izziv za kar 500 evrov Desetakov in poslušati samo enosekundni odlomek?

Ne pozabi, ta trenutek te v najbolj poslušanem jutranjem radijskem programu posluša vsa Slovenija! Se boš raje odločil za bolj enostavno varianto in 5 sekund? Hm, tukaj je Denis, ki vedno rad baranta in poskušal te bo prepričati, da greš na vse ali nič. Zabavne dileme in igra, v kateri z ugibanjem lahko sodeluje vsak, tudi tisti, ki ta trenutek posluša program za volanom ali v službi.

Kaj bo pravi izbor se bo vsak poklicani poslušalec odločil sam, pravi izbor za praznična darila pa so darilni boni Desetak, ki izpolnijo vse vaše želje!