DRIVE-IN KINO SE VRAČA!

DRIVE-IN KINO SE VRAČA!

11. maja ponovno odpiramo EDINI DRIVE-IN KINO V SLOVENIJI! V organizaciji Kina Bežigrad bo na parkirišču partnerja projekta Centra Vič in ob pomoči generalnima sponzorjema NLB in Zavarovalnice Generali v maju ponovno zaživela atrakcija, ki smo jo do lanskega poletja poznali le iz ameriških filmov. DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD bo skupaj z bogato spremljevalno ponudbo tako kot lansko poletje sledil vzoru klasičnih ameriških drive-in kinov iz 60. let prejšnjega stoletja in vam omogočil posebno romantično-nostalgično izkušnjo gledanja filmov iz udobja in zasebnosti lastnega avtomobila!

Glavno prizorišče Drive-in Kina Bežigrad bo parkirišče Centra Vič, ki bo sprejelo približno 70 osebnih vozil. V svojevrstni atrakciji bo moč uživati od maja do sredine julija 2019, projekcije pa bodo potekale vsak teden od petka do nedelje. Dnevno se bo zvrstila po ena projekcija, pričetek predvajanja pa se bo prilagajal sončnemu zahodu.

Dogajanje bo navdušilo vse generacije, saj bodo pester program sestavljale tako največje aktualne uspešnice kot tudi večne filmske klasike.

Cene vstopnic za aktualne filme bodo določene po obstoječem ceniku Kina Bežigrad in se bodo obračunavale po osebi, za posamezno vozilo pa bo veljal dodatek v višini 3 EUR. Enotna cena vstopnic za filmske klasike bo znašala 4 EUR po osebi, dodatek za vozilo pa bo enak kot pri aktualnih filmih.

V primeru slabega vremena bo za odpovedano projekcijo razpisan nov termin. Imetniki vnaprej kupljenih vstopnic za aktualne filme bodo lahko izbirali med tremi možnosti: vračilo denarja, ogled filma v Kinu Bežigrad na Linhartovi 11 ali ogled filma v Drive-in Kinu Bežigrad v novem terminu. Imetniki vnaprej kupljenih vstopnic za filmske klasike se bodo lahko odločili bodisi za vračilo denarja bodisi za koriščenje vstopnic za katero koli drugo projekcijo filmskih klasik.

Ker bo Drive-in Kino Bežigrad sledil vzoru ameriških drive-in kinov iz 60. let, smo poskrbeli še za bogat spremljevalni program. Ta bo med drugim vključeval gostinsko ponudbo, postrežbo v avtomobilu in atraktivno strežbo na kotalkah. Vstop na prizorišče bo omogočen vsaj uro pred posamezno projekcijo, obiskovalci pa bodo hrano in pijačo lahko naročali tudi med samim ogledom filma.