22. ROJSTNI DAN CENTRA VIČ

V soboto, 21.9., je Center Vič priredil edinstveno rojstnodnevno zabavo, ki se je pričela s stand up kavico v, za to priložnost postavljeni, gledališki kavarni v centralnem delu Centra Vič.

Svojo rojstnodnevno obletnico smo obeležil z edinstvenim programom za vse generacije. Kot prvi je na gledališki oder stopil Vid Valič, nadaljevala je Lucija Ćirović, ki se je izkazala za mojstrico trebuhogovorstva ter s Coco Chanel in Fato dodobra nasmejala občinstvo. Kot zadnji pa je nastopil Lado Bizovičar, ki je z izsekom iz svoje predstave »Predstave za vsako priložnost«, Centru Vič zaželel vse najboljše.

Ker je bilo dopoldne obarvano s kulturno noto, smo povabili tudi odlično violinistko Anjo Bukovec, ki obiskovalce ni pustila ravnodušnih.

Po zelo intenzivnem dopoldnevu, so popoldan na svoj račun prišli otroci. Center so obiskale živali iz Madagaskarja, Lev Aleks pa se je predstavil tudi s plesno pevskim nastopom iz muzikala Madagaskar. Sledila je predstava Skoraj najboljši cirkus ter cirkuška akademija. Otroci so se naučili najboljših cirkuških trikov, ki jih bodo zagotovo še kdaj uporabili.

Preko celega dneva smo obiskovalce razvajali z brezplačno penino, siri, lizikami, sladoledi in kavico.

Hvala vsem za obisk in lepe želje. Se vidimo ob naslednji priložnosti.

FOTO: Matic Kremžar