Vse za šolo v Mladinski knjigi

Vse za šolo v Mladinski knjigi

Šolsko torbo je treba napolniti z vsem potrebnim, kar predpiše šola. Izognite se nepotrebnemu tekanju po več trgovinah: čisto vse – od učbenikov, delovnih zvezkov, torb in vseh potrebnih potrebščin – dobite v Mladinski knjigi.

SUPERPREPROSTO – VEMO KAJ POTREBUJETE
Vse lahko uredite tudi brez seznama, saj vemo, kaj potrebujete oziroma katera učna gradiva in potrebščine je za posamezni razred predpisala vaša šola.

SUPERHITRO
Obiščite Mladinsko knjigo in povejte za katero šolo in razred potrebujete potrebščine. Strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo in vam – če se želite izogniti čakanju v vrsti – pripravilo paket ter vas obvestilo o terminu prevzema.

SUPERUGODNO
Izkoristite 20 % popusta na šolske torbe in nahrbtnike, 3 % popusta na učbenike in delovne zvezke, 30 % popusta na šolske copate in 20 % popusta na nezgodno zavarovanje Pazi name pri Zavarovalnici Triglav. Omogočamo vam plačilo do 12 obrokov. Ob nakupu prejmete stenski šolski koledar in urnik, prvošolčki pa še stekleničko za vodo.*


* 3-odstotni popust velja od 1. 6. do 31. 7. 2018 za učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2018/19, in pripadajoče delovne zvezke razen gradiv, pri katerih v skladu z določili Zakona o enotni ceni knjige od prvega prodajnega dneva še ni poteklo 6 mesecev. 20-odstotni popust na šolske torbe in nahrbtnike velja od 1. 6. do 15. 9. 2018 in ne velja za nahrbtnike blagovne znamke Dakine. Stekleničko za vodo prejmete od 1. 6. do 15. 9. 2018 oz. do prodaje zalog pri nakupu šolskih potrebščin za 1. razred v vrednosti nad 25 €. Minimalni znesek obroka je odvisen od načina plačila.

**Kupon za ekskluzivni 20-odstotni popust pri spletni sklenitvi Nezgodnega zavarovanja Pazi name pri Zavarovalnici Triglav prejmete ob nakupu potrebščin nad 20 € v Mladinski knjigi. Kupon prejmete od 1. 6. do 15. 9. 2018.