V Sloveniji smo dobili prvi DRIVE IN kino!

V Sloveniji smo dobili prvi DRIVE IN kino!

Na parkirišču Centra Interspar Vič je v organizaciji Kina Bežigrad zaživela atrakcija, ki smo jo doslej poznali le iz ameriških filmov. DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD bo skupaj z bogato spremljevalno ponudbo sledil vzoru klasičnih ameriških drive-in kinov iz 60. let prejšnjega stoletja in vam omogočil posebno doživetje – ogled filmov kar iz udobja vaših jeklenih konjičkov!

Atrakcija DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD, ki prinaša nov in zabaven način preživljanja prostega časa, bo odprta DO SEPTEMBRA 2018, redne filmske projekcije pa bodo od majske otvoritve dalje potekale vsak teden od četrtka do nedelje.

V DRIVE-IN KINU BEŽIGRAD bodo uživale VSE GENERACIJE, saj boste na programu našli TAKO NAJVEČJE AKTUALNE USPEŠNICE kot tudi VEČNE FILMSKE KLASIKE, ki nas bodo nostalgično popeljale v neke druge čase.

Med številnimi naslovi, v katerih bo moč uživati, so tudi glasbena komedija Mamma Mia! Spet začenja se, pustolovščina Jurski svet: Padlo kraljestvo, akcijska poslastica Oceanovih 8, težko pričakovan spektakel SOLO: Zgodba Vojne zvezd, animaciji Hotel Transilvanija 3 in Neverjetni 2 ter mnogi drugi. En dan v tednu pa bo namenjen klasikam, ki so se za vedno zapisale v filmsko zgodovino in srca gledalcev. Ob obujanju spominov jih boste zdaj lahko doživeli na povsem nov način.

Za popolno kino izkušnjo in maksimalno udobje vam bo na voljo še CELOTNA GOSTINSKA PONUDBA, ki bo vključevala tudi POSTREŽBO V AVTU. Kino Bežigrad bo skupaj s partnerjem Centrom Interspar Vič ter sponzorji projekta poskrbel za številna presenečenja za obiskovalce ter gostil različne dogodke, posebne projekcije in filmske premiere. Več informacij in spored najdete na www.kino-bezigrad.si.