Ana Bucik - ambasadorka blagovne znamke Lisca

Ana Bucik - ambasadorka blagovne znamke Lisca

Ni nenavadno, da je ravno simpatična Goričanka Ana Bucik nova ambasadorka blagovne znamke Lisca. Mlada, talentirana alpska smučarka kljub natrpanemu urniku uspeva ohranjati ženstvenost in je z nasmehom usmerjena v prihodnost.

“Pomembno je, da se na tekmi počutim dobro, da si zaupam,” pravi. Ana Bucik je smučarka, ki je nenehno v bitki s stotinkami, a ve, da je življenje treba tudi živeti. Da je potrebno trdo delo in odrekanja, a tudi čas za užitek in drobna razvajanja. Čas za prijatelje, družino, za skrite skušnjave ... Čas, ki ga namenimo sebi.
V aktualni sezoni, ki jo bodo kronale Olimpijske igre v Južni Koreji, jo bomo z lahkoto prepoznali po rdeči čeladi Lisca. “Športniki vedno iščemo še tiste malenkosti, rezerve, ki nam manjkajo do tega, da bomo še boljši. Zato v pripravljalnem obdobju testiramo novo, različno opremo in skušamo najti optimalno kombinacijo zase.”

Kot pravi sama, je za uspeh potrebno veliko vztrajnosti, treningov, samozavesti, pa tudi dober občutek v svoji koži. Letošnja sezona pa je nekaj posebnega tudi zaradi OI. “To je moja prva olimpijska sezona in se je zato še toliko bolj veselim. Sicer se pripravljamo enako, kot vsa ostala leta, saj je vsaka tekma Svetovnega pokala zame zelo pomembna. Moje želje so zagotovo narediti korak naprej v primerjavi z lansko sezono. Želela bi si dodati veleslalom in na tem ogromno delam, v slalomu pa si želim približati tako imenovani slalomski eliti,” pravi Ana Bucik.

Vas zanima, če jo bomo v prihodnjih mesecih videli tudi v perilu Lisca? "Perilo Lisca bo zagotovo vedno z mano … Pod kavbojkami, kombinezonom in ostalo športno opremo, saj se v njem počutim super. Samozavestno. Zadovoljno," nasmejano pravi Ana.

Danes ženske nenehno bijemo bitko s časom. A smisel življenja ni v minutah, pač pa v trenutkih, ki ostanejo v spominu. V trenutkih, ko si rečemo, da si zaslužimo več.
Ana Bucik navdihuje s svojo pozitivno energijo, za Liscino ambasadorko pa bomo na belih strminah lahko navijali že konec oktobra, ko se bo med količki prvič spustila z novo čelado.