RAZSTAVA KOLES Z RAZGLEDOM

DOGODEK

RAZSTAVA KOLES Z RAZGLEDOM

Si predstavljate, kako bi se počutili, ko bi se s svojim novim kolesom zapeljali po neokrnjeni naravi, peščeni plaži ali pa kar po ozkih mestnih ulicah? Fotograf Matic Kremžar, trgovina Hervis in Center Vič vam bodo na inovativen način pričarali pravo fotografsko – kolesarsko pravljico, ki vas bo ponesla tja, kamor si želite.

Na razstavi bo na voljo devet modelov atraktivnih koles iz trgovine Hervis, postavljenih v svoje naravno okolje, ki ga je v objektiv ujel znani slovenski fotograf Matic Kremžar.

Nekaj o sodelujočih:

Center Vič, ki letos beleži 26. let delovanja, je z več kot 30 trgovinami, sodobno nakupovalno središče, v katerem vsak dan znova iščejo načine, kako nakupovalno izkušnjo narediti še prijetnejšo in kakovostnejšo. V povprečju jih na leto obišče 2,3 milijona obiskovalcev, ki jim omogočijo praktično in enostavno nakupovanje tudi takrat, ko si zaželijo hitrih nakupov. Njegova majhnost je njegova prednost, lahko pa se pohvali tudi s svojim pestrim družabnim dogajanjem, ki poskrbi za sproščeno nakupovanje in dobro vzdušje.

Trgovina Hervis je mednarodno podjetje s petdesetletno tradicijo. V skladu z motom Get movin' predstavlja veselje do gibanja in pozitiven pogled na življenje. Z 21 prodajnimi mesti v Sloveniji je postal eno največjih in vodilnih verig trgovin za prodajo športne opreme ter oblačil za šport in prosti čas. V Centru Vič je bila leta 1997 odprta prva prodajalna Hervis v Sloveniji in vse od takrat razveseljuje svoje zveste kupce s svojimi akcijami, strokovnostjo in raznolikostjo ponudbe. Vsako leto skupaj s Centrom Vič otvorijo tudi sezono kolesarjenja, ki je zaznamovana s posebnimi akcijami in zelo dobro založeno trgovino, kjer lahko prav vsak tip kolesarja najde idealno kolesarsko opremo za svoje potrebe.

Fotograf Matic Kremžar se je rodil leta 1985 v Ljubljani. Ljubezen do fotografije se je prebudila že v otroških letih, ko je v roki držal svoj prvi fotoaparat. Njegovi začetki so zaznamovani s pokrajinsko fotografijo, saj je velik ljubitelj narave in potovanj. Ker se je želel s fotografijo ukvarjati tudi profesionalno, je zelo hitro zašel v koncertne vode, kjer so njegov velik potencial in smisel za estetiko kmalu prepoznali znani glasbeni izvajalci v Sloveniji in širše v regiji. Danes se lahko pohvali z dejstvom, da je fotograf pevke Nine Pušlar, Senidah in skupine Batista Cadillac. Za svojo dušo se najraje ukvarja z ulično fotografijo, s katero ujame trenutke vsakdanjega življenja navadnih ljudi ter s pokrajinsko fotografijo iz katere tudi izhaja.


Od 19.4.2023 do 21.6.2023 si bo razstavo koles z razgledom možno ogledati v Centru Vič in sicer v obratovalnem času Centra Vič. Ogled razstave bo brezplačen. V času razstave bodo v Centru Vič potekale tudi različne aktivnosti, v mesecu maju pa bo organizirana tudi nagradna igra. Zmagovalec nagradne igre bo domov odpeljal atraktivno mestno kolo.