Drive-in koncert Nine Pušlar ob rojstnem dnevu Centra Vič

DOGODEK

Drive-in koncert Nine Pušlar ob rojstnem dnevu Centra Vič

V duhu socialnega distanciranja bomo v okviru praznovanja svojega triindvajsetega rojstnega dne v soboto, 19. septembra, ponovno postregli z atraktivnim DRIVE-IN KONCERTOM! Pred avtomobilske žaromete bo tokrat stopila priljubljena Nina Pušlar z bandom.

Prvi DRIVE-IN KONCERT v Sloveniji je na parkirišču Centra Vič že maja krstila skupina Tabu, tokrat pa bo pred malce neobičajno publiko, kopico jeklenih konjičkov, stopila simpatična Nina Pušlar.

V želji po koncertnih doživetjih v času coronavirusa, se bo njenim zimzelenim komadom le mogoče predati tudi v živo. Ob energičnih uspešnicah bodo obiskovalci svoje navdušenje lahko pokazali s hupanjem, ob romantičnih baladah pa bodo lahko zažarele avtomobilske luči.

Koncert Nine Pušlar ob rojstnem dnevu Centra Vič je brezplačen, vstopnice niso potrebne. Center Vič pa vas bo na dan dogodka razvajal tudi z drugimi presenečenji. Priporočamo čimprejšnji prihod na prizorišče v smislu »kdor prej pride, prej melje«, saj si boste s tem pridobili tudi boljšo pozicijo.

PROGRAM 19. SEPTEMBER

- 18.00 = prihod na prizorišče
- 20.00 = DRIVE-IN KONCERT Nine Pušlar

PRAVILNIK nagrade igre »Meet&Greet z Nino Pušlar« najdete tukaj.